Plankjes De Keuken Keuken! Eindelijk Ben Je Perfect. — Keeelly91Blog Interieur Ideeën

De stijl van het nieuwe keukenmeubel moet harmoniëren met de ontspanning van de keuken. Wat dacht je van een stalen keukenplank? onze metalen planken zijn op dit moment helemaal in de mode, omdat ze de tonnen gewilde industriële look nabootsen.

Anders zou je een combinatie van hout en staal kunnen proberen - een echte blikvanger in elke keuken die je een beetje trendsettende flair zal geven. Heeft je keuken een meer minimalistische basislook? dan bent u uitstekend bediend met onze kasten in het wit.

Houten planken helpen bij het creëren van een mooie en warme sfeer, waardoor de keuken een uitnodigende omgeving wordt. Wat is een betere plek om de meest gebruikte keukenspullen te plaatsen dan op keukenplanken? het is een ideale plek voor die gadgets die je constant grijpt en vervolgens constant moet terugleggen, misschien meerdere keren per dag.

Geen theeboxen, mueslicontainers of koffiebonen meer heen en weer tussen toonbank en voorraadkast. Koop in plaats daarvan wat keukenwandplanken waarmee je je alledaagse voorwerpen bij de hand hebt.

Als je er een met haken kiest, heb je zelfs een speciale plek voor je favoriete koffie- of theekopjes. Je kunt het ook gebruiken voor je spatels, gardes en pollepels!. Op basis van wat je in de keuken wilt kopen en hoe je wilt dat het eruit ziet, zijn er een paar speciale versies om uit te kiezen.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor het opbergen van je meest gebruikte borden, bestek en etenswaren, dan past misschien een standaard bordenrek of een keukenwandrek het beste bij je. Op die manier heb je een regio die borden, kopjes, decoraties en andere items zoals kruiden en voorraadartikelen kan bevatten.

Een schitterend voorbeeld van 2-in-1 gebruik!. Maar misschien bent u op zoek naar iets om de orde op uw aanrecht in de keuken te brengen? dan hebben wij het ideale item voor je: een keukenopbergerset.

Het is een kleinere plank die je direct op het werkblad plaatst, boren of schroeven is niet nodig. Gebruik het voor het opbergen van dit alledaagse keukengerei, zoals spatels en pincetten. Of als locatie om uw servies en bestek te laten drogen na het afwassen.

Zeker wel! je hoeft jezelf (of je planken) niet uitsluitend te beperken tot de keuken. Sommige van onze artikelen zien er net zo goed uit als een voorraadkast. Hang ze gewoon aan de muur en laat ze hun magie uitwerken.

Dat kan een geweldige manier zijn om gebruik te maken van uw muurruimte en wat broodnodige opslagruimte toe te voegen. De voorraadkast kan ook een fantastische plek zijn om een ​​wijnrek toe te voegen.

Het ziet er geweldig uit en kan een nette toets geven aan een kamer die nu misschien niet zoveel aandacht krijgt. Het zal ook een gewilde plek zijn om wijn te kopen, aangezien de voorraadkast donker is en regelmatig op een gelijkmatige temperatuur wordt gehouden.

Zorg ervoor dat je het schap met de wijnen naar de grond laat zakken, bij voorkeur op de vloer, waar de bloedeloze lucht neerslaat.

4 Plankjes De Keuken Ideeën

Plankjes de keuken keuken! eindelijk ben je perfect. — keeelly91blog interieur

Plankjes De Keuken Keuken! Eindelijk Ben Je Perfect. — Keeelly91Blog Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : keeelly91blog.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Waskom In Badkamer Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5X Interieurtrend Ronde Spiegel Tips 4 Groene Muur In Woonkamer 12X Inspiratie Inrichting 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Zwart Wit Inrichting Zwartwit Of Allover We Helpen Je Kiezen 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Posters Met Planten Tips 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 6X Kinderkamer Met Bureau Tips Mooie Tuinen Op Instagram 10X 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën