Smeg Koelkast Keuken De Nieuwe Fab30 Modellen Ideeën

15 boerderij- en cottage-keukens met smeg-koelkasten. Hoe u een glanzende en kleurrijke smeg toevoegt aan uw boerderij- of cottage-keuken voor een vleugje stijl!.

We zijn kniediep in onze keukenrenovatie in de 1891 cottage. Ik hoop dat ik genoeg over heb in mijn budget om een ​​smeg koelkast in te zetten.

Een koelkast van smeg staat al zo lang bovenaan mijn verlanglijstje! ik hou van de soepele stijl en mooie kleuren die ze bieden.

En ik heb geprobeerd te beslissen welke kleur ik in onze keuken zou gebruiken. Hier zijn 15 van mijn favorieten!.

Een witte smeg lijkt misschien een tamme keuze, maar de neutrale kleur past bij het geheel en de glanzende en eigentijdse stijl geeft je traditionele keuken een grillige flair.

De zwarte smeg in deze cottage-keuken past perfect bij de zwart-witte tegel!. Kate's keuken is een van mijn favoriete transformaties.

De mintkleur lijkt ongelooflijk met alle pastelkleuren. Ik ben dol op haar voorraadkast en het formaat van de backsplash-tegel is zo mooi! wees positief om over te springen en de details te zien.

De stijl van chassity is zo grillig en helder. Ik hou van de kleuren in haar huis en de paarse smeg in haar keuken is zonder twijfel perfect.

Deze oranje smeg is echt de centrale factor in deze kleine cottage-keuken. Ik hou ervan hoe helder en volledig tevreden het is!.

Mint is een van mijn favoriete smeg-kleuren. Het past perfect in dit kleine bezoekershuisje. Ik vind het geweldig dat er zoveel unieke maten en kleuren zijn om uit te kiezen.

Als je houdt van een boeren boho look, dan is een witte of zwarte smeg wellicht de perfecte keuze. Pastels zijn goed in deze schattige cottage-keuken bij sugar and cloth.

Ik hou van al deze schaduwen en ik ben ook dol op de coördinerende smeg-broodrooster!. Er is gewoon iets zo briljants en vrolijks aan paars en wit.

Ik denk dat het kleurenschema zo uitzonderlijk lijkt in een cottage-keuken. Ben ook dol op het geruite tafelkleed!.

Deze foto stopte me in mijn tracks toen ik hem op mijn instagram-account zag. Het huisje van nat is uniek in zijn soort.

Elk onderdeel is zo mooi! test zeker haar instagram-account en volg haar!. Roze is de perfecte schaduw in deze prachtige cottage-keuken.

De paarse smeg coördineert feilloos met alles! en de andere apparaten zijn ook karmozijnrood! dit zou zo'n schattige look zijn voor een poolhouse of de moedersuite van de betere helft.

Een ander idee als je van boho-decor houdt, is een oranje smeg. De kleur past zo goed bij een achtergrond van hout en fris groen.

Hoe leuk is deze charchruse smeg? het zou de perfecte kleur kunnen zijn tegen je onpartijdige decor. Een zwarte smeg is misschien in mijn toekomst.

Ik hou van deze matzwarte tegen een achtergrond van wit plus zwart en neutraal hout. Heerlijk!. Een van de dingen die ik zo leuk vind aan smeg-koelkasten, is hoe compact ze zijn.

Als je een klein huis of appartement hebt, kan het plaatsen van een smeg je zoveel gekoesterde muurruimte opleveren.

Dus vertel me - welke keuken is jouw favoriet? welke kleur koelkast heb ik in onze nieuwe keuken in de 1891 cottage geplaatst? ik zou het leuk vinden als je ons volgt op instagram @tatertotsandjello en dat je je mening met mij deelt terwijl we dit plezierige historische huis in het hart van slc's lanendistrict renoveren!.

4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën

Smeg koelkast keuken de nieuwe fab30 modellen

Smeg Koelkast Keuken De Nieuwe Fab30 Modellen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : paulissenwitgoed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Laatste Diy Met Multiplex Ideeën 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 6X Kerst Tafel Decoratie Tips 5X Tuin In Huis Tips 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 5X Trend Urban Jungle Tips 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 6 Luxe Slaapkamer Badkamer Suite Ideeën X Perfecte Ibiza Tuin Tips 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6X Moderne Kasten Woonkamer Tips 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 5X Planten Voor Binnen Tips 4 Archiefkast In Het Interieur Inspiratie De Kast Van Toekomst