Smeg Koelkast Keuken Waarom We Zo Graag Een In De Willen Hebben Ideeën

En als je je afvraagt ​​wat voor soort lampen je moet gebruiken in je cottage- of boerderijkeuken, dan zijn hier enkele van mijn favorieten!.

Een koelkast van smeg is een van de meest stijlvolle koelkasten die er zijn. Als je er de voorkeur aan geeft een statement te maken in je keuken, kies dan een kleurrijke rechtopstaande smeg-koelkast uit hun standaard retro-reeks uit de jaren 50 en geef je keuken een vleugje wow-factor.

Smeg-koelkasten zijn stijlvol en passen in elke keuken, en hoewel elke smeg-koelkast is ontworpen om geweldig te lijken, doen ze op geen enkele manier concessies aan de prestaties, dus uw boodschappen worden constant op de juiste temperatuur gehouden om ze langer vers te houden.

Deze hoge koelkasten van smeg zijn speels en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, waaronder retro pasteltinten, gedurfde primaire kleuren en patronen die je graag in je keuken zult zien.

Smeg koelkasten zijn even praktisch als stijlvol en hebben veel ruimte voor al je verse etenswaren. Ze kenmerken bovendien een handige geautomatiseerde ontdooifunctie waardoor u uw smeg-koelkast nooit meer hoeft te ontdooien en de snelle leunfunctie om de laatst bewaarde boodschappen snel op de optimale temperatuur te krijgen.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle koelkast om je keuken helemaal af te maken, bekijk dan het kleurrijke assortiment smeg-koelkasten uit de jaren 50 en je zult zeker het ideale apparaat vinden.

Smeg biedt ook een uitstekende reeks koel-vriescombinaties voor al uw koelbehoeften. Smeg staat wereldwijd bekend om hun geavanceerde en technologisch geavanceerde apparaten.

Smeg. Ovens, koelkasten, kookplaten, afzuigkappen, vaatwassers en retro jaren 50-modetoestellen zullen blijken te zijn.

'koelkastcapaciteit' varieert tussen 9 en 30 kubieke voet. Een gezin van twee heeft 8 tot 10 kubieke tenen verse voedselruimte nodig.

Voeg een extra kubieke voet toe voor elk extra gezinslid. Vriezerruimte: een gezin van twee wil vier kubieke voet vriesruimte.

Voeg 2 kubieke voet toe voor elke extra persoon. Vergroot de vriesruimte als u diepvriesproducten op voorraad heeft of niet vaak winkelt.

Boven- en ondervriezers bieden de meeste opslagflexibiliteit. Mode naast elkaar. Biedt misschien meer totale opslagruimte, maar het is af en toe moeilijk om er grote of brede gadgets in te bewaren.

”. De gemiddelde afmetingen voor deze koelkast zijn (h x b x d) 75 13/16″ x 22 39/64″ b x 26 41/64″ d, met een totale hoeveelheid van 11,63 kubieke voet.

Ok, ik hoop dat jullie onze keuken make-over ontwikkeling met onze nieuwe koelkast geweldig vinden. We zijn er bijna!! eigenlijk.

Variëteit van ver weg. Ik wil sparen voor een fornuis, de kasten afmaken, accessoires maken, de kruidenkast afmaken, & een paar andere dingen.

Maar we boeken zo veel vooruitgang!! ik hoop ook dat als je naar een smeg-koelkast had gekeken, dit je ook een klein beetje heeft geholpen.

Oké, laat me weten wat je ervan vindt!! ik kan niet wachten om te horen! heel erg bedankt voor het stoppen door vandaag de weblog te gebruiken & elke dag om te zien waar we mee bezig zijn.

Xx.

4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën

Smeg koelkast keuken waarom we zo graag een in de willen hebben

Smeg Koelkast Keuken Waarom We Zo Graag Een In De Willen Hebben Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën