Smeg Koelkast Keuken I_Kook_Smeg_Koelkast_Zwart_Vrijstaande_Koel_Vriescombinatie_Retro Ideeën

Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de editors van reviewed te gebruiken. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Begrijp je die italiaanse vakantie waar je van gedroomd hebt? die waar je negronis drinkt op een oude terrazza, wandelingen maakt door geplaveide straten in een breedgerande hoed en kauwt op hoogwaardige kaas en steenfruit in je mooie villakeuken? luxefabrikant smeg kan uw wensen misschien niet langer waarmaken, maar ze kunnen de vakantie op u overbrengen met hun lijn van retro italiaanse apparaten, die iets veel minder waard zijn dan een dagtrip naar sicilië.

Dat is in ieder geval de belofte. Smeg, een acroniem voor smalterie metallurgiche emiliane guastalla (zeg dat drie keer snel), maakt sinds 1948 zijn keukenapparatuur in italië.

Het is geen wonder dat de nu onderscheidende fab-lijn, voor het eerst geleverd in 1997, is een complete explosie uit het verleden - gebogen randen, levendige snoepkleuren en op de jaren 50 geïnspireerde ontwerpen voor alles, van koelkasten en vaatwassers tot keukenrobots en broodroosterovens.

De producten van smeg zijn designer kattenkruid, met de bijbehorende luxe kosten, maar hoe presteren ze eigenlijk? ik raadpleegde onze eigen productoverzichten, de online consumentenrecensies van smeg en de apparatuurexperts en diagramliefhebbers van reviewed om te zien wat ze te zeggen hadden over het merk.

Het korte antwoord? de apparaten van smeg zijn mooi, maar ze zijn de investering niet echt waard. Volgens jonathan chan, senior lab-technicus van reviewed, hebben de hoge prijzen van smeg - we hebben het over $ 200 voor een pop-up broodrooster en $ 2500 voor een koelkast met één deur en een vriezer - weinig te maken met de constructiekwaliteit en alles wat ermee te maken heeft met uitstraling.

"ik ben niet onder de indruk van wat ik van hun technologie heb overwogen", zegt hij over de smeg-apparaten die hij op wisselbeurzen heeft geïnspecteerd.

"maar welke andere onderneming maakt een koelkast met amerikaanse vlag op ware grootte?". Gebruikersevaluaties ondersteunen deze bewering meestal.

Smeg's theeketel van 1,7 liter, die wordt verkocht voor ongeveer $ 200, heeft gemiddeld drie van de 5 sterren op amazon, met tientallen slechte meningen die klagen over slechte duurzaamheid, trage kooktijden en beschadigde onderdelen.

"de coating aan de binnenkant (fluoride teflon?) is uiteengevallen en schilfert af na minder dan twee weken gebruik", schrijft een gebruiker. Deze vorm-over-functie-sentiment wordt weerspiegeld in recensies van de tafelblender van het merk, die rechtstreeks uit de jaren vijftig lijkt en presteert als een antiek.

"deze blender ziet er mooi uit, maar functioneert niet beter, misschien slechter dan een goedkopere oster- of hamilton beach-blender", schrijft een gebruiker.

"deze mengen nu geen ijs of poeders. Zoals, helemaal niet meer', zegt een ander, slechts drie maanden geleden geschreven.

4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën

Smeg koelkast keuken i_kook_smeg_koelkast_zwart_vrijstaande_koel_vriescombinatie_retro

Smeg Koelkast Keuken I_Kook_Smeg_Koelkast_Zwart_Vrijstaande_Koel_Vriescombinatie_Retro Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.i-kook.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën