Smeg Koelkast Keuken Ideeën

De eigen laboratoria van reviewed hebben het testen van de meeste smeg-thuisapparatuur gedomineerd vanwege hun hoge prijsfactor en vreselijke persoonsbeoordelingen.

We willen het beste van het beste bekijken en investeren daarom geen tijd in het bekijken van middelmatige producten voor een nichemarkt.

We hebben echter de smeg-broodrooster met twee sneetjes bekeken en ervan genoten, die tot onze favoriete pop-upbroodroosters behoort en meer dan 200 5-sterrenrecensies op amazon heeft.

Hoewel de fab-lijn van smeg begon met hun iconische koelkasten, zijn de meeste apparatuurprofessionals en langdurige smeg-eigenaren het erover eens dat fab-koelkasten duidelijk niet te vergelijken zijn met de mooie koelkastmodellen op de markt in termen van prestaties en levensduur.

"ik hou van het uiterlijk, maar niet van de prestaties van hun koelkasten", zegt cindy bailen, redacteur van reviewed voor essentiële huishoudelijke apparatuur en huisontwerp.

De fab 32-koelkast met vriezer, die in een reeks pastelkleuren wordt geleverd, wordt geplaagd door prestatieproblemen.

Op de australische beoordelingswebsite productreview. Com klagen gebruikers over de dunne plastic onderdelen van de koelkast, negatieve temperatuurregeling en hoge reparatiekosten.

"het heeft nooit een constante temperatuur gered, het lekt ijs op het toppunt van de verkleinde deurafdichting, zodat je elke keer dat je de koelkast opent zwarte schimmel ziet - het is overal elke dag", schrijft de eigen eigenaar.

Velen merken bovendien op dat de vriezer niet vorstvrij is, wat betekent dat hij om de paar maanden moet worden ontdooid om hem in bruikbare staat te houden.

En het heeft slechts een interieur van 11,7 kubieke voet. Voor dezelfde prijs kun je onze favoriete franse koelkast krijgen met een interieur van 28,6 kubieke voet - meer dan twee keer zoveel ruimte!.

Als je rijk genoeg bent om genoeg geld te hebben, een koelkast die er gewoon staat en er mooi uitziet, is smeg misschien iets voor jou, maar als je multifunctionele apparatuur wilt die jou en je gezin jarenlang van dienst zal zijn, zou je een veel beter af met een van onze best geteste koelkasten.

Hoewel we de meeste mensen niet aanbevelen om te investeren in een groot apparaat van smeg, zijn sommige van hun kleine huishoudelijke apparaten opmerkelijke gespreksonderwerpen die elke keuken opfleuren.

Zoals tot nu toe vermeld, zijn we vooral fans van hun broodrooster met twee sneden die populair is bij gebruikers.

Smeg werkt zelfs samen met verschillende italiaanse luxefabrikanten zoals fiat en dolce & gabbana voor sommige van hun ontwerpen, dus als geld geen rol speelt, heb je een heleboel geweldige koopwaar om uit te kiezen.

De collectie "sicilië is mijn liefde" van dolce en gabbana bij williams-sonoma is bijzonder suggestief - en de perfecte oplossing voor elk verlangen naar een italiaanse vakantie.

4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën

Smeg koelkast keuken inrichting-huis.com

Smeg Koelkast Keuken Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën