Licht Marmeren Keuken Houtmerk Marmer Keukenblad Maatwerk Werkblad Ideeën

Als het gaat om het selecteren van werkbladen in de keuken, blijft marmer de eerste keuze voor veel huiseigenaren. Het is geen schok dat marmeren werkbladen en backsplashes zo populair zijn - het materiaal trekt al millennia volgers aan.

"marmer is een natuurlijke stof met een extreem goede variëteit, afhankelijk van de soort die je selecteert en hoe het wordt gesneden", zegt russell groves, de fundamentele architect achter groves & co.

"het creëert een duidelijk mooi natuurlijk patroon, dat je niet krijgt met veel kunstmatige materialen. ". Onder de marmeren opties spant wit marmer de kroon.

"je zult niets ontdekken dat zo wit van aard is als wit marmer", zegt evan nussbaum, een vice-president bij stone source in new york. "je krijgt die kleur en vorm van figuratie gewoon niet in een ander type natuursteen.

". Maar marmer is niet langer een ideaal product. Hoewel marmer van goede kwaliteit, zoals de wereldberoemde producten uit carrara, italië, compact en ongelooflijk niet-poreus zijn, waardoor ze duurzaam en vlekbestendig zijn, hebben ze ook zwakke punten.

Een niet-gebladerd metamorf gesteente, marmer is meestal samengesteld uit calciumcarbonaat (hetzelfde ingrediënt dat wordt gebruikt in antacida zoals tums) of magnesiumcarbonaat, die reageren op zuren.

Een zure keukenvloeistof zoals citroensap of azijn kan marmer etsen en een doffe, witachtige vlek achterlaten waar het het oppervlak een beetje heeft weggevreten, zelfs nadat het marmer is verzegeld.

Maar hoe lang je ook zorgvuldig kiest, weet wat je kunt verwachten en zorg voor witmarmeren werkbladen, ze kunnen een mooie, functionele keuze zijn voor je keukenindeling die een leven lang meegaat.

Verderop hebben we tips van experts verzameld over het kiezen van de ideale plaat marmer - dus als u op zoek bent naar marmeren werkbladen, blijf dan lezen!.

Terwijl klassieke italiaanse witte knikkers zoals calacatta en statuario normaal buitengewoon uitstekend zijn en een ongelooflijk keukenidee, wijst nussbaum erop dat even uitstekende knikkers dichter bij huis toegankelijk zijn, waaronder vermont danby en colorado yule.

Elke stenen plaat is nauwelijks anders, dus het is het beste om de exacte stukken steen te selecteren die voor uw werkbladen zullen worden gebruikt.

"er is een kunstwerk voor marmer - het selecteren van de platen en waardering voor de plaats waar de nerven op het aanrecht komen te staan", zegt groves.

"je wilt de markeringen kunstig plaatsen, zodat het bijna een schilderij is. ". Tegelijkertijd is het van vitaal belang om te overwegen hoe uitzonderlijke porties samenkomen.

"hoe langer het stuk dat je kunt krijgen, behalve eventuele naden, hoe beter", zegt groves. "als je naden hebt, is het altijd kwaliteit om het marmer te matchen", dus aangrenzende delen hebben een gespiegeld uiterlijk.

Elke steengroeve is anders, maar het is haalbaar om bepaalde soorten marmerblokken te snijden met twee unieke methoden om unieke aderpatronen te verkrijgen.

Cross-cut, of fleuri-cut, effecten in stenen platen met "een open bloemenpatroon", zegt nussbaum, dat vrij willekeurig lijkt en het beste is voor het matchen van boeken.

Adersnede, of striato, snijdt het blok op een andere manier om een ​​lineair, gestreept uiterlijk te krijgen.

4 Licht Marmeren Keuken Ideeën

Licht marmeren keuken houtmerk - marmer keukenblad maatwerk werkblad

Licht Marmeren Keuken Houtmerk Marmer Keukenblad Maatwerk Werkblad Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : houtmerk.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Thuis Bioscoop Maken Tips 6X Subsidie Voor Kozijnen Tips X Schoenen Opberg Ideeen Tips 4 Amsterdam De Mooiste Airbnbs 3 Top Locaties + Leuke Airbnb’s In 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6X Liefde Terracotta Potten Tips 5X Lift In Huis Tips 4 Metod Keuken Ikea Ideeën X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 5X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 5X Luchtvochtigheid In Huis Tips 5X Kleine Bijzet Tafels Tips 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën