Licht Marmeren Keuken Laquisin Endner Wohnideen Ideeën

"ontwerpers hebben beide snitten gebruikt om fantastische looks te creëren", zegt cherrington. "ze kunnen ook aderreductie op de muur gebruiken en op de vloer gaan snijden.

". "de hele steenindustrie heeft een enorme golf van technologie doorgemaakt en transformeert het product", zegt cherrington, en hij merkt op dat er nu meer benaderingen dan ooit zijn om steen af ​​te werken, inclusief verschillende borstel- en slijptechnieken.

Een sinaasappelschilachtige textuur is mogelijk, merkt hij op, die "een leren, geborstelde of rivierwassing kan worden genoemd.

". Maar de meest bekende keuzes worden nog steeds gepolijst, wat er glanzend uitziet, of verzoet, wat er mat uitziet.

Voor huiseigenaren die zich zorgen maken over zuuretsen, raadt nussbaum een ​​geslepen afwerking aan. "op een gepolijste afwerking zal etsen het stomp maken en beter zichtbaar zijn", zegt hij.

"met gezoet verdoezel je een toch al stomme afwerking, dus het verhult het. ". Naast zijn natuurlijke schoonheid, is er een reden waarom marmer van oudsher zo populair is geweest voor beeldhouwkunst: het is moeiteloos om met gereedschap te werken.

Voeg geavanceerde freesmachines voor laptops met numerieke besturing toe aan de vergelijking en bijna alles is haalbaar voor keukendecoratie.

Er zijn talloze facetprofielen om uit te kiezen, maar groves geeft de voorkeur aan een gemakkelijke, versoepelde rand, die de scherpte uit een rechte hoek van 90 graden haalt.

Cherrington houdt rekening met het feit dat de neus van een stier, die het profiel van een halve cirkel heeft, ook een tijdloze favoriete en doelgerichte winnaar is.

"harde stenen zoals marmer zijn broos, dus als je een hoek van 90 graden raakt met iets hards, zal het afbrokkelen", zegt hij.

"met een curve gaat het niet goed dat het gaat chippen. ". Om dunne ¾-inch steen het uiterlijk van een dikkere plaat te geven, zegt groves dat het mogelijk is om een ​​verstekverbinding te gebruiken op het deel van het aanrecht om een ​​dikker gezicht toe te voegen met een bijna naadloos uiterlijk.

"je kunt een zeker mooi dik uitziend stuk opbouwen, tenzij je een dikke plaat hoeft te gebruiken", zegt hij.

Het is zelfs mogelijk om het facet van een witmarmeren aanrechtblad te graveren met een monster naar keuze, zegt cherrington, waarbij hij opmerkt dat lapicida in samenwerking met lakenhandelaar bethan gray marmeren tafels heeft ontwikkeld met een gebeeldhouwd brogue-patroon op het facet.

De leuke manier om met marmeren werkbladen te leven, kan echter ook zijn om het in ontvangst te nemen dat ze na verloop van tijd patina zullen krijgen.

"als je in een oude bakkerij of pizzeria bent geweest en hebt overwogen hoe wit marmer patina is, en het leuk vindt", zegt nussbaum, "dan zou dit de ideale doek voor je moeten zijn.

". "bel de plaatmarmerfabriek in ontwikkeling om te informeren of ze marmeren platen hebben die voldoen aan de kleur, het type, de vierkante meters en de afmetingen die u nodig heeft", stelt de in toronto gevestigde interieurontwerper ferris rafauli voor.

"laat ze herkennen wanneer je komt en vraag of ze een rondleiding willen organiseren [waar iemand] wijst op een aantal marmeren platen die ze hebben.

Dit stelt de leverancier ook in staat om vooraf hun verschillende marmeren knikkers eruit te halen, zodat wanneer je aankomt, nemen ze je meteen mee naar de selecties die aan je behoeften voldoen.

".

4 Licht Marmeren Keuken Ideeën

Licht marmeren keuken laquisin - endner wohnideen

Licht Marmeren Keuken Laquisin Endner Wohnideen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : endner-wohnideen.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën