Schoolbordverf De Keuken Met Krijtbordverf In Je Lijkt Het Alsof Altijd Een Ideeën

Ons huis is gebouwd in 1988 en is hier uitgerust met tal van gedateerde koperen armaturen en hopen eiken. Had ik al gezegd dat de gebogen verhoogde panelen alles? ik wist meteen dat ik de keukenkasten zou schilderen en ik was van plan om krijtverf uit te proberen om te zien hoe gemakkelijk het ooit was om te gebruiken en hoe goed het in de loop van de tijd in onze keuken zou kunnen standhouden.

Mijn man phil en ik waren in staat om een ​​inkomen te genereren voor ons ultieme huis, waardoor we onze studieleningen konden afbetalen (woo hoo!), een aanbetaling hebben voor ons nieuwe huis, evenals een reservebudget voor onmiddellijke renovaties.

Omdat we voor deze renovatie met geld hadden gewerkt, wilde ik zo voorzichtig mogelijk zijn met de uitgaven. Geen budgetoverschrijding toegestaan!. Ik had graag onze keuken willen uitrusten met nieuwe, op maat gemaakte kasten van de fabrikant die pasten bij de nieuwe voetafdruk die ik voor deze ruimte heb ontworpen, maar een grotere prijsbewuste voorkeur was ooit om onze bestaande eiken kasten opnieuw te gebruiken, ze opnieuw in te delen zodat ze passen bij de voetafdruk en afstandhouders te gebruiken tussen kasten waar nodig.

En je wist natuurlijk dat ik het liefst alles wit zou schilderen! we lijken gek op witte keukens hier bij a beautiful mess. Ik heb het speciale perspectief om twee verschillende methoden voor het schilderen van keukenkasten te kunnen delen, aangezien de laatste keer dat ik onze keukenkasten schilderde, we latexverf gebruikten en een normale methode van schuren, primen, nat schuren, primen en schilderen (allemaal met behulp van een spuitpistool).

Het was ooit veel werk! maar deze keer wilde ik een unieke methode nastreven, in de meeste gevallen uit minder werk, maar ook uit nieuwsgierigheid en de plicht jegens de wereld om te bloggen over de professionals en nadelen van elke methode.

Dus besloot ik om annie sloan's chalk paint op onze kasten te proberen. En ik heb er veel over te vertellen! (je kunt naar het einde van dit bericht scrollen als je hier net bent gekomen voor de lijst met voor- en nadelen.

). Zo zag de wand van ons assortiment er vroeger uit dan het herschikken van de kasten om de kachel hierheen te verplaatsen, waardoor er extra ruimte was voor de eetplaats van de keuken.

We hebben de historische aanrechtbladen weggegooid en verplaatsen de hogere kasten naar de kelder en de garage. Onze nieuwe aanrechtbladen zijn corian solid surface in arctic white en we hebben het aanrecht van ons keukeneiland beter gemaakt, zodat we hier ook kunnen consumeren.

We rustten het uit met hetzelfde aanrecht dat we hadden gebruikt bij onze resterende keukenrenovatie - een esdoorn slagerblokplaat die we verzegelden met waterlox, zoals we hier deden.

5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën

Schoolbordverf de keuken met krijtbordverf in je lijkt het alsof altijd een

Schoolbordverf De Keuken Met Krijtbordverf In Je Lijkt Het Alsof Altijd Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Perfecte Kinderkamer Uit Vtwonen Binnenkijker Binnenkijken Pagina 3 Ideeën 4X Zo Richt Klein Appartement 21M2 Hoe Krijg Ik M’n Woning In De Smaak Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5X Trend Urban Jungle Tips 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 5 Buitenzonwering Soorten Kosten Rolluiken Prijzen + Product Tips 5 Creeer Eigen Lente Tuin Alles Over Bomen Struiken De Tuinencyclopedia's, 2 Delen In 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Pia Wallen Cross Tips 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje 4 Vloerkleed Met Print Kopen? [Innovatie] [Innovat 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 5 Ideeen Voor Het Plafond 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën