Schoolbordverf De Keuken Met Krijtbordverf In Je Lijkt Het Alsof Altijd Een Ideeën

Krijtverf is bijzonder van schoolbordverf. Krijtverf is een speciaal geformuleerde vlakke verf die op bijna alle ondergronden hecht behalve schuren of gronden.

Het heeft een matte afwerking en wil verzegeld worden. Andere merken hebben hun eigen versies van krijtverf geformuleerd, maar annie sloan is het origineel.

Ik heb hun pure white-verf gebruikt en het is in werkelijkheid een neutraal wit, behalve warme of koele tinten. Eerst dacht ik dat ik je moet laten zien hoe onze keuken eruit zag toen we voor het eerst de sleutels van het huis kregen.

We hebben absoluut alle kasten aan de rechtermuur verwijderd en ik ben bezig met het bouwen van een ondiep rek om in hun plaats te plaatsen, om meer ruimte te maken voor stoelen op het eiland en rond het eetgedeelte.

We hebben het fornuis naar de achterste muur verplaatst om meer ruimte te maken in de eetruimte van de keuken. Hiervoor moest een nieuwe gasleiding worden aangelegd om de kachel van stroom te voorzien (de historische kachel was ooit elektrisch) en moest de ventilatie voor de afzuigkap worden omgeleid.

Eerst hebben we het geheel eruit gehaald. Ik had eerst alle kasten digitaal op autocad herschikt om er zeker van te zijn dat ik de voetafdruk zou krijgen die ik wilde zonder ze fysiek op hun plaats te moeten herschikken.

Er was één plek waar we houten afstandhouders moesten lijmen omdat ik geen kast had die breed genoeg was voor de ruimte en er niet voor koos om een ​​nieuwe (zij het nuttige) slanke kast te maken om de opening te vullen.

Vervolgens heb ik de hardware uit de deuropeningen en laden verwijderd en de gaten gevuld op de plaats waar de lades en deurknoppen waren, omdat we opzettelijk nieuwe gebruiken met unieke bevestigingspunten.

Om de gaten te vullen, heb ik houtvuller van het merk plastic wood gebruikt, die binnen 15 minuten droogt. Je moet dus snel werken, maar je bent ook klaar om het glad te schuren zonder te lang te wachten.

De belangrijkste stap om uw kasten in beeld te brengen, is ze eerst goed schoon te maken. Gebruik een ontvettingsmiddel in je water en een niet-krassend, maar schuursponsje (iets dat je zou kunnen gebruiken om een ​​koekenpan met antiaanbaklaag schoon te maken), en schrob duidelijk hard! ik dacht dat ik mijn kasten heel goed had schoongemaakt, maar na het schilderen zag ik een paar vetvlekken die door de verf heen kwamen.

Ik moest die gebieden afdekken met meer dan 10 verflagen om de vetvlekken eindelijk te laten zien! zelfs de primer werkte niet om het vet te verdoezelen.

Dus neem het alsjeblieft van me aan - zorg ervoor dat je kasten ongelooflijk gemakkelijk zijn voordat je gaat schilderen. Na het spoelen en drogen van de kasten ben ik naast het schuren of het aanbrengen van een grondverf begonnen met het schilderen met de krijtverf.

Ik was altijd verbaasd over hoe dik de krijtverf was en hoe snel het droogde. Ik was in staat om een ​​jas te schilderen en meteen aan een andere te beginnen.

Er waren drie lagen nodig om alles te bedekken, en hoewel het de eikennerf heeft, was er de textuur van de borstel op het oppervlak, dus ik heb het voorzichtig droog geschuurd met nat/droog schuurpapier met korrel 600.

5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën

Schoolbordverf de keuken met krijtbordverf in je lijkt het alsof altijd een

Schoolbordverf De Keuken Met Krijtbordverf In Je Lijkt Het Alsof Altijd Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Interieur Instagram Accounts Tips 6X Tak In Interieur Tips 6X Pallet Bed Maken Tips 5X Matras Kopen Tips 4 Zwarte Vloer Woonkamer 6X Start Verbouwing Begin Tips 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën 4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz 4 Archiefkast In Het Interieur Inspiratie De Kast Van Toekomst 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 5 Vintage Turntoestellen Huis Den Verkoop Rotjochie Gie 5X Open Trap Dichtmaken Tips