Schoolbordverf De Keuken Inspiratie En Leuke Ideeën! Levis Ideeën

Na het lichte schuren was de verfafwerking zo zijdezacht - je zou nooit begrijpen dat er eikenhout onder zat! traditioneel wordt krijtverf afgewerkt met was, maar omdat keukenkasten zo sterk slijten, wilde ik een afwerking gebruiken die geen onderhoud nodig heeft.

Mijn go-to houten sealer is polyurethaan, maar het is een afwerking die notoir geel wordt. Niet de look waar ik de voorkeur aan geef met witte kasten. Dus heb ik in plaats daarvan een polycrylic op waterbasis gebruikt die geen urethaan als verharder gebruikt, dus het zal na verloop van tijd niet vergelen.

Ik heb drie lagen polycrylic op de kastbodems geborsteld en drie lagen op de deuren en lades gespoten. Er waren twee halve liters nodig om de kastbodem en het eiland te bedekken, en drie flessen om de deuropeningen en laden te besproeien.

Ik gebruikte de originele scharnieren op alle deuren, maar verving de hardware door deze kleine houten knoppen met een actueel silhouet. Ze kwamen onafgewerkt aan, dus ik gebruikte minwax natural stain en verzegeld met een paar lagen polyurethaan.

Ik heb polyurethaan gebruikt in plaats van polycrylic, omdat het niet op waterbasis is en bestand is tegen constant afvegen en behandelen, terwijl ik me een beetje zorgen maak over hoe polycrylic misschien ook plakkerig wordt na jaren van vegen en hanteren.

Nu ik al het schilderij heb voltooid, en omdat ik het eerder op een exclusieve manier heb uitgevoerd, denk ik dat het zonder twijfel waardevol zou zijn om voor elk proces een lijst met voor- en nadelen te delen - latexverf versus krijt verf.

Tijd: beide schildertechnieken zijn tijdrovend. Ik had het idee dat krijtverf sneller zou zijn, omdat het minder stappen had. Na het gronden niet nat schuren en na het vochtig schuren nog een keer gronden om uit te harden.

Maar krijtverf poetsen was tijdrovend en ik kreeg het op geen enkele manier helemaal egaal, zoals je kunt met spuiten. Het spuiten van latexverf ging vroeger veel sneller, maar er zijn wel extra lagen voor nodig, omdat je de verf eerder verdunt dan met spuiten, en licht opspuit.

Ik veronderstel ook dat al het schuren dat ik deed voor onze afsluitende keuken een stuk eenvoudiger was dan het deze keer zou zijn geweest, omdat die kastdeuren plat waren, terwijl deze verhoogde panelen hebben gefreesd die vervelend zouden zijn om te schuren.

Verfschilfering: ik heb tot nu toe ervaringen gehad met beide soorten verf die eraf schilferen als je er moeilijk mee bent, zoals het breken met een scherp metalen voorwerp.

Ik denk niet dat het gebrek aan primer hieraan bijdraagt, want ik heb dit ook meegemaakt met de met latex geverfde kasten. Opmerking: deze inzending was up-to-date in 2021 - klik hier om mandi's volledige keukenonthulling te zien!.

We hebben veel keukenkastprojecten op de blog gedaan, dus wees positief om te zien hoe laura haar kasten in één middag heeft opgefrist en elsie's aanbevelingen voor het schilderen van kasten.

Elsie zweert bij deze methode! xo, mandi.

5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën

Schoolbordverf de keuken schoolbordverf: inspiratie en leuke ideeën! levis

Schoolbordverf De Keuken Inspiratie En Leuke Ideeën! Levis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.levis.info

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën