Schoolbordverf De Keuken 6X Waarom Een Krijtbord In Zo Leuk Is Alles Om Van Je Ideeën

Ps bekijk meer schattige woonaccessoires en keukenartikelen op onze verlanglijst en kooppagina's!. Muurverf: benjamin moore's super whitekabinetverf: annie sloan's pure whitewandtegel:the home depottegelmortel: tec silveradoroze spoelbak: thermocastkraan: kraus van overstockisland slagersblok: the home depot verzegeld met waterloxbevloering: lumber liquidators esdoorn geconstrueerd houtknoppen: houten knoppenstove: kitchenaid the home depotvaatwasser: kitchenaid van home depotkoffiezetapparaat: kitchenaid (vergelijkbaar hier).

In januari 2017 heb ik mijn keukenkasten geverfd met annie sloan chalk paint. Dit is mijn eerlijke, met krijt geschilderde keukenevaluatie twee jaar later. Sinds de eerste vervanging in januari 2017, heb ik een backsplash van een metrotegel geïntroduceerd en het 9 × 12-tapijt verwisseld voor een kleiner antiek tapijt.

Hier zijn een paar foto's van de originele before & na een karakteristiek uit annie sloan bookazine naar de metrotegel en een actuele foto van de sluitingsweek (januari 2019).

Als je overweegt om je keuken met krijt te schilderen, loop dan niet naar de dichtstbijzijnde annie sloan-distributeur en ga ervoor! ik ben belachelijk blij met mijn beslissing om de kasten te schilderen, en ik zou het keer op keer doen.

Ik ben blij met mijn blauwe keuken, want ik zal er altijd van houden, of het nu modern is of niet. Als ik me had gefocust op wat ooit hypermodern was in plaats van waar ik van hield, zou ik hier in 2019 zitten met een onpartijdige keuken, jaloers op de blauwe keukens van iedereen.

U kunt uw kasten natuurlijk altijd opnieuw schilderen. Maar waarom zou je die moeite doen als je vanaf het begin blij kunt zijn?. Als je overweegt om je persoonlijke keuken te portretteren, kies dan een kleur (of neutraal) die een glimlach op je gezicht tovert.

Negeer wat de tijdschriften je vertellen dat "in" is en luister naar wat je leuk vindt. Ik heb talloze vragen over de keuken gekregen, dus ik zal de originele vragen en mijn oplossingen hier neerzetten.

Als je nog een vraag hebt die nu niet in deze lijst wordt beantwoord, stuur me dan een bericht en ik beantwoord ze graag!. Ik heb annie sloan krijtverf gebruikt.

Het is het enige merk krijtverf dat ik zou aanraden. Het is duurder per ounce verf dan latex- of olieverf, maar het gaat nog veel meer en heeft een uitstekende dekking.

U wilt uw kasten niet meer schuren of deuren verwijderen voordat u gaat schilderen. Ik gebruikte 3 lagen pure white op pinnacle en twee lagen duck egg blue op de bodem.

U kunt een annie sloan-dealer in de buurt ontdekken via de website van annie sloan. Ik verzegelde mijn kasten met drie dunne lagen annie sloan clear wax. Je kunt witte of zwarte was gebruiken voor een rustieke of verweerde look.

Alle waxen van annie sloan drogen uitdagend en zouden nu niet cheesy moeten aanvoelen bij een geschikte toepassing. Ik heb nergens opnieuw gewaxt, en het voelt en ziet er niettemin goed verzegeld en sterk uit.

5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën

Schoolbordverf de keuken 6x waarom een krijtbord in zo leuk is - alles om van je

Schoolbordverf De Keuken 6X Waarom Een Krijtbord In Zo Leuk Is Alles Om Van Je Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : homedeco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën