Open Keuken Kastjes Woonkeuken Met Kasten In Kookeiland Ideeën

Als het gaat om het oppoetsen van onze huizen, naderen we onze keuken met een open geest - letterlijk. De afgelopen jaren zijn open keukenkasten een rage geweest en het is nu eerlijk gezegd niet moeilijk te begrijpen waarom.

Deze rage geeft je ruimte niet alleen een gemakkelijk, luchtig gevoel, maar het is ook een leuke manier om te pronken met je zorgvuldig samengestelde kommen, glazen en kookgerei.

Na zoveel jaren als de decoratiemode du jour, is het gemakkelijk om aan te nemen dat open keukenkasten een onderdeel van het verleden zullen worden.

Maar, wat ons betreft, is dit een van de plannen, het is echt een blijvertje. Wil je bewijs? blijf scrollen voor 20 prachtige open keukenkasten die tijd en trends zullen overstijgen.

Het debat over zwevende keukenkasten versus kasten is nog steeds een hot onderwerp, jaren in de trend van open rekken.

Wat zet je op zwevende keukenplanken? zijn open rekken sterk genoeg om gerechten te onderhouden? is een open keukenkast praktisch? hoeveel ton opslagruimte verlies ik met planken versus hogere kasten? lees deze 15 pro's & nadelen om antwoorden te krijgen en het voor eens en voor altijd te regelen!.

Dit bericht kan ook gelieerde links bevatten waar ik een kleine commissie op je aankopen verdien zonder dat het jou iets extra's kost.

Toen ik mijn keuken aan het ontwerpen was, wist ik dat ik zwevende keukenplanken wilde hebben. Open rekken is iets waar ik verliefd op werd toen ik mijn sluitende keuken ontwierp.

Ik heb echter alleen twee zeer kleine open kasten aan die keuken geleverd en het was duidelijk niet genoeg voor hoe ik ze wilde gebruiken.

Zelfs met het glazen voorhok dat ik heb toegevoegd, wilde ik toch extra open planken. Terwijl ik onze moderne keuken beraadslaagde, besloot ik om een ​​enkele keukenplank in de hoek toe te voegen en een kleine zwevende plank aan weerszijden van de afzuigkap.

Ik heb dit ontworpen met een stylingdecor in gedachten, hoewel ik open rekken in de keuken ook erg praktisch vind!.

Bovendien, toen ik deze keuken ontwierp, wist ik dat ik een muur van huisramen wilde toevoegen om ons uitzicht op ons land te benadrukken.

Dat betekende het opofferen van wandoppervlak voor hogere kasten. Hoewel we een bijkeuken hebben, krijg ik constant vragen als: "is open keukenrekken praktisch?".

Na meer dan een jaar met onze keukenschets te hebben geleefd, is hier het antwoord op deze vragen en de 15 voordelen en nadelen van zwevende keukenplanken versus kasten.

Als je meer wilt weten over het inrichten van een keuken, meld je dan aan voor mijn gratis e-cursus! deze cursus interieurschets voor beginners bestaat uit drie modules met behulp van e-mail en is de ideale manier om uw stijl te onderscheiden en uw ontwerpmindset af te stemmen op de doelen die u voor uw huis heeft.

Het geeft je ook toegang tot mijn gratis afdrukbare bibliotheek en missiegidsen!.

4 Open Keuken Kastjes Ideeën

Open keuken kastjes woonkeuken met kasten in kookeiland nolte-kuechen.com

Open Keuken Kastjes Woonkeuken Met Kasten In Kookeiland Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.nolte-kuechen.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 5 Zweeds Interieur Voorbeelden Scandinavisch Interieurdesign 5 Zelf Schommel Maken Make Your Own Bull On A Swing 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën 4X Shop The Look 4 Babykamer H&M Home Babyroom Complete Ideeën 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën 5X Sebra Kili Bed Tips 5X Onopvallende Werkplekken In Huis Samsung The Frame Qe55 Ls03 A Ideeën 5 Ideeen Om Te Maken 17 Ideeën De Keuken Mooier 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 5 Het Verhaal Achter Tsbkaartjes Chagall Vs Picasso #Art #Abstract #Figure 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5X Inloopkast Achter Bed Is Uniek Op Maat Gemaakte Voor Een Kleine Ruimte? Ideeën 5X Meubels Van Leer Tips