Open Keuken Kastjes Keukenkasten En Planken Hello Kitchen Hellokitchen Ideeën

De eerste vier voordelen van open rekken in de keuken draaien om de waarheid dat ze huiseigenaarvriendelijk zijn. Zwevende kasten bieden een huiseigenaar veel flexibiliteit, niet alleen in ontwerp, maar ook in betaalbaarheid en maatwerk.

In mijn doe-het-zelf keuken die ik opnieuw inrichtte van de eerste keuken in dit huis, heb ik mijn eigen open planken geconstrueerd! het was zo eenvoudig en opende het gebied enorm.

Je kunt de volledige tutorial zien voor het maken van je eigen zwevende planken, samen met een gratis uitdagingsgids, in deze diy-rekpaal.

Dit was vroeger zo'n betaalbare manier om mijn eigen planken aan ons huis toe te voegen. Als u hier de voorkeur aan geeft, kunt u de bovenkasten uit uw bestaande keuken weggooien en uw kasten opmeten om in de huidige ruimte te passen! op deze manier hoeft u uw keuken niet volledig opnieuw in te stellen om open rekken toe te voegen.

Je moet ze echt op maat bouwen!. Ja. Open kasten zijn goedkoper dan kasten. De gemakkelijke realiteit dat er minder stof nodig is om ze te bouwen, maakt ze een goedkoper alternatief dan bovenkasten.

We hebben onze zwevende planken samen met onze onderkasten op maat laten maken, maar ze waren niettemin voordeliger dan bovenkasten!. Als u op zoek bent naar uw eigen keukenrek, maar niet de voorkeur geeft om het op maat te laten maken, heeft u een aantal buitengewone opties! je kunt ze zelf bouwen met behulp van mijn doe-het-zelf-tutorial.

Of u kunt ze kopen in winkels. Omdat zwevende planken zo beroemd zijn geworden in de branche, bieden veel retailers ze aan voor minder dure prijzen.

Hier zijn enkele van mijn favorieten. Merk op dat u voor de meeste van deze opties uw afwerking, lengte en diepte kunt kiezen! klik eenvoudig op de partnerfoto voor details.

Als je besluit om je eigen zwevende keukenplanken toe te voegen, moet je met een paar dingen rekening houden. Ten eerste is de diepte van uw rekken van belang! veel winkelrekken komen in dieptes van slechts 4 ".

Die zijn uitstekend in een toilet of gang. Voor keukens geeft u de voorkeur aan een diepte van minimaal 10 inch. Dit is essentieel als u ervoor kiest om dinerborden of andere bredere items op uw planken te plaatsen.

Mijn keukenhoekplank is 12 "diep en ik veronderstel dat het perfect is. Het geeft ongeveer een centimeter ruimte voor mijn breedste gerechten en wat bewegingsruimte als ik er de voorkeur aan geef om in lagen te decoreren.

Het volgende waar u rekening mee wilt houden, is het gewichtsvermogen van uw rekken. Dit is vooral essentieel als je er borden en andere zware voorwerpen op opbergt.

Winkelrekken geven allemaal hun gewichtscapaciteit weer, en installatie in noppen is onmisbaar om een ​​zware last te dragen. Het gebruik van zwevende kasten voor keukengerei is een van mijn favoriete manieren om ze vorm te geven, omdat het zo praktisch is.

Maar u moet ervoor zorgen dat u het gewichtsvermogen van de rekken die u koopt, controleert, zodat u weet wat u realistisch kunt gebruiken om uw rekken weer te geven.

4 Open Keuken Kastjes Ideeën

Open keuken kastjes keukenkasten en planken - hello kitchen : hellokitchen

Open Keuken Kastjes Keukenkasten En Planken Hello Kitchen Hellokitchen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hellokitchen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën