Keukeneiland Op Wieltjes Brocante Www.cozychic.nl Ideeën

We zijn fan van elk meubelstuk dat kan dienen als opslagruimte en veel draagbare keukeneilanden hebben planken, kasten en meer. Er is dus extra ruimte voor het opbergen van keukenapparatuur, servies en zelfs maaltijden die niet in de koelkast hoeven.

Het hierboven getoonde moderne keukeneiland-idee zal fantastisch zijn in keukens in industriële stijl, maar kan zonder problemen naadloos in meer traditionele ruimtes passen als het van hout is gemaakt.

Geef je keuken een modern tintje met een industriële afwerking - dit kan door metalen planken, manden of poten. Een celeiland met een houten blad met metalen poten en body eronder is een look die steeds vaker opduikt.

Of combineer en gezond met hout en metaal, om je teen in de trend te dompelen. Een draagbaar kookeiland met open kasten kan een visueel aantrekkelijke opstelling zijn voor uw kookboeken.

Zet ze allemaal op een rij (en kleur ze op elkaar af als je ervoor kiest om een ​​stapje extra te doen) of style ze in stapels, zoals je zou doen op een salontafel.

Het plan zorgt ervoor dat uw keuken er merkbaar verzorgd uitziet, zelfs op wat rommeligere dagen. Je mag aannemen dat een kleinere keuken niet de plek is voor een eiland, maar in feite is precies het tegenovergestelde waar.

Een verplaatsbaar keukeneiland kan levensreddend zijn in een compactere ruimte, omdat het een extra werkruimte en meer opslagruimte biedt.

Het kan ook worden verplaatst naar waar het nodig is, dus het is een flexibel antwoord voor kleinere kamers. Er is bovendien een misvatting dat keukeneilanden groot moeten zijn – er is een overvloed aan pint-sized die het werk net zo goed doen, dus het is feilloos mogelijk om de juiste keukeneilandafmeting voor bijna elke ruimte te vinden.

Vergeet ook niet dat je in plaats daarvan grote eilanden kunt krijgen, die veel minder vloeroppervlak in beslag nemen. Hier creëren twee naast elkaar de klassieke rechthoek van het kookeiland, maar kunnen indien nodig eenvoudig worden gescheiden.

Drankkarren zijn de afgelopen jaren enorm beroemd geworden, dus als je beperkt bent in een gebied, maar er toch een in je huis wilt hebben, kan een eiland met ingebouwde barfuncties de perfecte oplossing zijn.

Sommige voorkeuren hebben haken om glazen aan te hangen, wijnrekken en kasten voor sterke drank die er al in zijn ingebouwd, dus iets wat je boozy nodig heeft, er zal een stijl zijn die bij je past.

Draagbare keukeneilanden hebben de neiging om lichter van constructie te zijn, alleen maar omdat ze verplaatsbaar zijn. Dat betekent echter niet dat u geen nuttige opslag kunt opnemen.

Kies voor een nette afwerking open rekken die vanaf slechts één kant van de keuken te zien zijn - meestal de werkkant van de keuken - in plaats van planken die van alle vier de kanten zichtbaar zijn.

Als u manden plaatst in plaats van afzonderlijke objecten, krijgt u toegang tot kleinere items die erin zijn opgeslagen. Het mooie van een draagbaar keukeneiland is zijn flexibiliteit, dus je kunt het gebruiken als vrijstaand meubel om een ​​gewoon keukeneiland te creëren of het tegen een muur duwen om een ​​schiereiland te creëren.

Als deze buigzame strategie iets is waar je de voorkeur aan geeft, is het de moeite waard om het eiland op wielen te plaatsen.

5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën

Keukeneiland op wieltjes brocante - www.cozychic.nl

Keukeneiland Op Wieltjes Brocante Www.cozychic.nl Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.cozychic.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Retro Design Kastje Tips 4 Woonkamer Schuine Bank Inspiratie 5X Open Werkplek String Kast Houten Knutselwerkplek Online Ideeën 6X Liefde Terracotta Potten Tips 5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 5X Zwart Met Wit Interieur Voorbeelden Inrichtingsvoorbeelden Slaapkamer Ideeën 5X Warmte Huis De Openhaard Open Haard Installeren Een Eenvoudige Klus! Ideeën 4X Zelf Je Eigen Tuin Renoveren Tuinrenovatie? We Vertellen Hoe! Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 6X Minimalistisch Appartement Stockholm Tips 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 5X Quote Ideeen Letterbord Tips 6X Roze Interieur Inspiratie Tips