Houten Accessoires Keuken Black & White Studio Riley Ideeën

Toen de canadese ontwerper geoffrey lilge het project op zich nam om het nieuwe restaurant van zijn vrouw te misleiden, merkte hij dat hij geobsedeerd was door het ontdekken van de ideale snij- en vleeswarenborden.

Dit leidde tot de verkoop van het restaurant en het begin van onourtable, een prachtige collectie keuken- en eetkamervoorwerpen, handgemaakt van stabiel hout. Box series (hierboven) – nieuwe gadgets zijn: 3 charcuterieborden, 2 fruitdozen, een dienblad en een bestekdoos.

De serie is gemaakt van met de hand afgewerkt massief walnoot en heeft als doel elk product te strippen tot zeker hun dwingende vormen. Gebruikmakend van hun gedeelde eetervaringen, ontwikkelde het man-en-vrouw-duo (cindy, de vrouw) hun verschillende collecties in de hoop mensen te inspireren "om van elk detail te genieten tijdens het koken, dineren en delen.

". Om het meeste uit de speelgoedkeuken van uw kind te halen, is één element zeker: u moet investeren in een uitstekende set accessoires. Door een beetje geld uit te geven, komt die versleten speelkeuken tot leven en krijgt hij een nieuw leven.

Het rollenspel is ontworpen om op een leuke en vindingrijke manier zelfvertrouwen, creativiteit en sociale vaardigheden op te bouwen en stelt tieners in staat om in een personage te kruipen en levensechte scenario's uit te voeren, dus het is geen verrassing dat er veel speelgoed is dat is ontworpen om de verbeelding van uw kleintje te prikkelen.

Veel speelgoedmerken hebben hun eigen lijn keukenpositiespeelgoed. Voorbij zijn de dagen van kleine plastic borden en kopjes, luidruchtige speelgoedtelefoons en neonkleurige plastic groenten en fruit, veel producten zien er zo subliem uit dat je ze graag in je persoonlijke keuken zou hebben.

We hebben deze speelkeukenaccessoires beoordeeld met de hulp van onze vier jaar oude tester, en omdat we ons ervan bewust zijn dat ze veel gebruik zullen gaan maken (als je de juiste kiest, zoals de onderstaande lijst), hebben we op zoek naar kwaliteitsfabricage, maar ook naar het juiste gewicht en de juiste maat voor kinderen om gemakkelijk te spelen.

Veel van deze accessoires zijn van hout, wat er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat. Een extra duurzame keuze dan andere materialen, je kunt erop rekenen dat deze geliefde speeltijdfavorieten zullen worden voor de komende generaties.

Het gaat bovendien om de fijnere details. Kinderen zijn dol op dingen die draaien, geluid maken als ze worden geschud, of wijzerplaten met klikgeluiden, die allemaal de functie-speelervaring verhogen, en natuurlijk extra factoren verzamelen met onze tester.

U kunt vertrouwen op onze onpartijdige beoordelingen. We kunnen bovendien een vergoeding verdienen van sommige retailers, maar we laten dit nooit toe om selecties te beïnvloeden, die zijn gemaakt op basis van real-world tests en professioneel advies.

Deze inkomsten helpen de journalistiek in the independent te financieren. Indybest-productevaluaties zijn onbevooroordeeld, onpartijdig advies waarop u kunt vertrouwen. In sommige gevallen verdienen we inkomsten als u op de hyperlinks klikt en de producten koopt, maar we staan ​​op geen enkele manier toe dat dit onze berichtgeving vertekent.

De meningen zijn samengesteld door middel van een mix van deskundig advies en real-world testen. Met de keukendroom zoals 4-delige accessoires van hape gaan de harten van kleine koks sneller kloppen.

De uitzonderlijke houten keuken heeft alles wat een volledig uitgeruste keuken nodig heeft: fornuis, oven, afzuigkap, werkblad; wasbak; opslag en koelkast; net zo goed als een pot, een pan, een pollepel en een spatel.

Hier kan je peuter naar hartelust sissen, braden en bakken.

4 Houten Accessoires Keuken Ideeën

Houten accessoires keuken black & white - studio riley

Houten Accessoires Keuken Black & White Studio Riley Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.studioriley.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën