Joelles Droomhuis Keuken Leuke Eengezinswoning Met Grote Tuin Gelegen Te Schoten Koosi Ideeën

Van werken als banketbakker tot liefhebber van interieurdecoratie (om nog maar te zwijgen van moeder van 4 prachtige pompoenen), joelle blijft haar creativiteit uiten in hun moderne boerderij van 1800 m² in de grote stad montreal!.

Welkom bij omysa home tours, de plek waar we stijlvolle en creatieve eigendommen over de hele wereld aanbieden. Naam: joelle frechettelocatie: montreal, canadatype woning: huis, eigengrootte: 1800 rechthoekige voetslaapkamers: 4badkamers: 2.

Als je het bewijs wilt dat een aangenaam en stijlvol huis ook kindvriendelijk kan zijn, kom dan niet verder dan de levendige en gastvrije moderne boerderij van joelle frechette. We konden niet stoppen met staren naar de speelkamer van haar kinderen! joelle en haar man hebben hun huis twee jaar geleden verkocht en ze zijn het momenteel kamer voor kamer aan het renoveren, denkend aan het feit dat er twee badkamers, vier slaapkamers, een eetkamer, een oude en uit elkaar vallende keuken, een woonkamer en een speelkamer.

Er is veel te doen om de hele ruimte radicaal te veranderen, maar joelle en haar man nemen de tijd om alles te plannen en door te nemen. Bovendien vormt het stel een bijzonder echte groep omdat elke kamer 100% kindvriendelijk en stijlvol aanvoelt! alle verbouwingen groeiden oprecht uit tot hun huis tot een thuis.

“ik wil ruimtes creëren waar mijn gezin en vrienden zich goed kunnen voelen!” frechette vertelt omysa. Elk decor dat joelle uitkoos, was nu niet alleen prachtig, maar het moest ook comfortabel en nuttig zijn voor de behoeften van haar gezin.

Het gaat ook om het balanceren van de stoffen en stijl om het kalm, gezellig, rustgevend en warm te laten voelen. Joelle blijft hun huisreno delen en mensen helpen hetzelfde te doen in hun huis via haar blog en instagram.

Ze voegt eraan toe: "ik ben hier niet om te beïnvloeden, maar ik ben hier om te inspireren!" zet een kopje koffie voor jezelf en maak een rondleiding door de moderne boerderij van joelle. We wonen in de buitenwijken.

Een eersteklas familiebuurt, ongeveer 30 minuten van de grote stad (montreal). We hebben ervoor gekozen om hier te wonen omdat mijn ouders aan de overkant van de straat wonen, en wat is er beter dan grootouders zo gesloten te hebben als je een ouder bent! we vinden het hier geweldig omdat het stiller is maar dicht bij alles wat we nodig hebben.

We wilden ook in de buurt van de faculteit en de kerk van onze kinderen wonen. Op een dag zouden we echter graag op dezelfde manier verhuizen en een groot land hebben, een veranda van een boerderij en misschien wat kippen.

Wie weet!. Mijn interieurmode is modern farmhouse. Ik ben een grote fan van joanna gaines! ik hou ervan om historisch en nieuw te mixen! we houden van hout, metaal en lapwerk! ik begin een kamer steeds weer in te richten als een canvas.

Ik begin met iets wits, voeg wat hout toe, misschien een lichtarmatuur, lapwerk of lijstwerk voor een karakter. Dan voeg ik de accenten, accessoires en kleuren toe!.

4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën

Joelles droomhuis keuken leuke eengezinswoning met grote tuin gelegen te schoten - koosi

Joelles Droomhuis Keuken Leuke Eengezinswoning Met Grote Tuin Gelegen Te Schoten Koosi Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : koosi.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek 5X Roomdivider Meerdere Functies Tips Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt X Muur Van Boeken Tips 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 6X Kleine Grijze Woonkamer Tips 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 5X Spiegel In Woonkamer Tips 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën