Keuken Kleuren Combinaties Witte Keukens Voordelen, Trends En Kleurencombinaties De Ideeën

Net als wit en goud van kleur, kan een witte en leergeleide keuken er ongeveer hetzelfde uitzien als de kleuren gaan, maar de gebruikelijke impact is behoorlijk anders. Hier wordt leer gebruikt als bekleding van de koelkast en op de stoelen; lichte tot middelmatige tinten hout worden ergens anders gebruikt om het zeer natuurlijke en onpartijdige kleurenpalet door de ruimte te dragen.

Hoewel deze keuken niettemin absoluut eigentijds is, met zijn soepele lijnen en rechtlijnig ontwerp, heeft hij dankzij het leer een soort rustieke allure en betovering. En, voor de goede orde, leer = luxe.

Kijk eens naar de stiksels rond deze leren ladevlakken! heerlijk. Variaties van koele blauwe tinten zorgen ervoor dat dit gedurfde kleurenpalet moderner en volwassener aanvoelt dan een speelkamer voor kinderen.

Een flinke dosis wit op een bepaald moment in de hoek van deze keuken tempert ook de stoutmoedigheid tot een aangenaam vrolijke ruimte. Te vinden op kanerid. Dit rijke, met kleur doordrenkte aggregaat is warm, gezellig en gastvrij.

Het werkt het beste met een natuurlijke lichtbron, omdat de tinten zelf naar het donkere uiteinde van het spectrum neigen. Deze bijgewerkte keuken stamt uit het moderne tijdperk (jaren 70) na het midden van de eeuw, maar het kan niet extra van toepassing zijn op de populaire esthetiek van vandaag.

Een opvallende en traditionele kleurcombinatie die op de een of andere manier altijd op de een of andere manier is teruggekeerd. Wat deze combinatie super maakt in een moderne keuken, is de kans op glanscontrasten - hoogglans kasten gecombineerd met matte ebbenhouten wanden en planken voor een diep visueel feest.

De intensiteit van het kleurenschema tussen witte vloeren en plafond is een goede keuze voor een diagram. Als je keuken zo is ontworpen dat een hele muur een kleur kan zijn, dan ben je perfect ingesteld om zonder voorbehoud een levendige en schitterende tint te kiezen om je moderne palet een kickstart te geven.

Omdat de muren van een keuken inherent beschadigd zijn door kasten, apparaten, backsplashes, enz. , zullen zelfs de meest gewaagde kleuren een echt gedempte uitstraling hebben. Welke capaciteit je kunt krijgen door je favoriete smaak van karmozijn (fuchsia!) te selecteren en niet bang te zijn dat het overweldigend is.

Dit is eigenlijk een subtielere variatie op het klassieke rood-zwart-wit kleurenschema dat eerder is besproken, maar het effect is niettemin modern en fris. Het behouden van de witte kleur op de kasten en scheidingswanden (de omtrek van de keuken) en het plaatsen van enkele stalen elementen in huishoudelijke apparatuur helpt om de superster van de keuken het koraalkerneiland te houden.

Maar een dik wit aanrecht op een bepaald punt voegt cohesie toe, zelfs aan kasten die anders zijn. Dit is een belangrijk ding - een van eenvoud en consistentie te midden van designedities - van moderne stijl.

Gevonden op demattei. Het is zeker verkwikkend, maar aqua en karmozijn is niet langer een kleurmengsel dat veel mensen samenwerken met moderne keukens. Maar is het effect niet zo energiek en vriendelijk? de sleutel om dit palet in toom te houden (en niet als een jeugdige ruimte te voelen) zijn eenvoudige, vloeiende kleurovergangen en weinig, maar grote accenten.

De paarse barkrukken bijvoorbeeld trekken meteen de aandacht en zetten de eigentijdse, strakke toon. Verse bloemen en grote levendige kunst maken het decor perfect af.

4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën

Keuken kleuren combinaties witte keukens: voordelen, trends en kleurencombinaties de

Keuken Kleuren Combinaties Witte Keukens Voordelen, Trends En Kleurencombinaties De Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : dekeukenbouwer.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën