Metod Keuken Ikea Küche 240X60X228 Cm Ideeën

Deze gebruiksvoorwaarden (“voorwaarden”) gelden tussen u die een gebruikersaccount (“u”) aanmaakt en gebruikt op www. Superfont. Com (de “website”) en superfront ab (“bedrijf”, “wij”, “ons ”) org.

Nee. 556911-0892, adres tegnérgatan 3, 111 veertig stockholm, e-mail: [e-mail beveiligd]. 1. 1 superfront biedt consumentenaccounts op de website de plaats waar u die een dergelijk account aanmaakt en gebruikt een overzicht krijgt van uw bestellingen, uw afleveradres en factuuradres laat opslaan en instellen of u de e-nieuwsbrief van superfront wilt ontvangen of niet meer [en neem een ​​deel van de informatie en aanbiedingen van superfront] (“de dienst”).

1. 2 om in aanmerking te komen voor het aanmaken van een gebruikersaccount op de website moet u 18 jaar oud zijn. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden, bevestigt u dat u ten minste 18 jaar oud bent.

1. 3 door op [ik ga akkoord met de gebruikersovereenkomsten] te klikken, begrijpt u hierbij en gaat u akkoord met de voorwaarden en ons privacybeleid.

2. 1 u registreert een gebruikersaccount (het “gebruikersaccount”) door op [”nieuwe klant? klik hier!”] op de website, vul naam, e-mailadres, wens wachtwoord in en klik op [”verzenden”].

U logt daarna in op de dienst met uw geregistreerde e-mailadres en gekozen wachtwoord. 2. 2 de niet-openbare informatie die u aan superfront verstrekt, wordt verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van superfront, dat u hier kunt lezen.

3. 1 u begrijpt en accepteert dat al het materiaal op de website, inclusief maar nu niet beperkt tot mentale eigendomsrechten zoals auteursrechten, formaatrechten, handelsmerken, afbeeldingen, code en andere soortgelijke rechten volledig toebehoort aan het bedrijf, en mogelijk ook niet langer gekopieerd, gewijzigd, gedistribueerd of op enige andere manier weggegooid door anderen dan het bedrijf.

U vermoedt dat het weggooien van dergelijk doekje in strijd met deze voorwaarden het bedrijf zou schaden en u neemt het over om dit materiaal niet langer weg te gooien buiten wat volgt uit deze voorwaarden, of met de voorafgaande schriftelijke toestemming van het bedrijf.

3. 2 de website en de dienst zijn beschermd door middel van mentale eigendomsrechten, beschermd maar niet langer beperkt tot, auteursrechten van software.

De website en de dienst, of delen daarvan, mogen bovendien niet worden gebruikt, gemanipuleerd, geëxtraheerd, gekopieerd, uitbetaald of op enige andere manier worden gebruikt, onder andere gelegenheden dan wat volgt uit deze voorwaarden of met voorafgaande schriftelijke toestemming via het bedrijf.

3. 3 het is toegestaan ​​om afbeeldingen die handig zijn gemaakt op de website te kopiëren om de producten van superfront van derden op papier of op een andere website te tonen.

Dit is echter alleen toegestaan ​​in totaal met het begin. Www. Superfront. Com wordt vermeld, en gegevens over de foto en de inhoud van de foto worden beschermd door gebruik te maken van intellectuele eigendomsrechten die toebehoren aan het bedrijf.

Het is niet toegestaan ​​om een ​​dergelijke afbeelding bij te snijden of op een andere manier te corrigeren. Met betrekking tot papieren output is het op geen enkele manier toegestaan ​​om een ​​foto van de website in meer dan 5 exemplaren af ​​te drukken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door het bedrijf te gebruiken.

4. 1 het bedrijf heeft te allen tijde het recht om een ​​gebruikersaccount te annuleren als de gebruiker deze voorwaarden, het privacybeleid van superfront of de verkoopvoorwaarden schendt, of in enig ander geval de service gebruikt op een manier die het bedrijf of 1/ 3 gebeurtenissen geen kwaad.

4 Metod Keuken Ikea Ideeën

Metod keuken ikea küche 240x60x228 cm

Metod Keuken Ikea Küche 240X60X228 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikea.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Nepbloemen In Interieur Tips 4 Tv Hoek Inrichten Tips Om De Perfecte In Te Richten X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6X Kleine Woonkamer Inrichten Tips 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 5X Trend Goedkope Meubels Kopen Ideeën 5X Kussens Met Opdruk Tips 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën