Metod Keuken Ikea Wandschrank Horizontal Schwarz/Voxtorp Dunkelgrau 60X40 Cm Ideeën

4. 2 u bent aansprakelijk voor het gebruik van de dienst vanaf uw persoonsaccount en dat dit gebruik in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving.

4. 3 u krijgt te horen dat u ervoor aansprakelijk bent dat alle gegevens die u aanlevert bij het aanleggen van de gebruikersaccount up-to-date en nauwkeurig zijn.

4. 4 u accepteert dat het e-mailadres en het wachtwoord dat u hebt gekozen voor de registratie van uw gebruikersaccount op de website, persoonlijke informatie is en dat u ervoor verantwoordelijk bent dat deze niet aan derden worden verstrekt.

5. 1 het bedrijf is niet verantwoordelijk voor enige schade of kosten die het eindresultaat zijn van typografische blunders (typefouten) en verouderde feiten die op de website en in de service zijn geïntroduceerd.

5. 2 u begrijpt en aanvaardt dat de service wordt geleverd "zoals deze is" en "zoals beschikbaar", behalve uitdrukkelijke of impliciete garanties van welke aard dan ook, voor zover toegestaan ​​door de relevante wetgeving.

5. 3 u erkent dat de prestatie van de service is gestructureerd op, inclusief maar niet beperkt tot, de beschikbare bandbreedte van de gebruiker en vergelijkbare technische instanties aan het einde van de gebruiker.

Het bedrijf kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het al dan niet snel beschikbaar zijn van de service of als informatie of functionaliteit niet werkt zoals voorspeld of wordt gepresenteerd zoals bedoeld.

6. 1 het bedrijf behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment aan te passen. Als het bedrijf wijzigingen zou aanbrengen in deze voorwaarden, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door de wijzigingen hier op de website te publiceren.

Als de wijzigingen materieel zijn, zullen we u een aanvullende, onderscheidende opmerking geven als uitstekend onder de omstandigheden en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Het bedrijf stelt voor dat u uzelf regelmatig op de website houdt om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen in de voorwaarden. 8. 1 u kunt uw account bovendien op elk moment beëindigen.

U beëindigt uw consumentenaccount door ons een schriftelijke opzegging te sturen naar [email protected]. Uw persoonlijke account kan bovendien na 36 maanden worden verwijderd door middel van een status van geen activiteit.

Meer informatie over hoe we omgaan met uw niet-openbare gegevens, vindt u in ons privacybeleid. 8. 2 het bedrijf heeft het recht om zijn rechten en verplichtingen, geheel of gedeeltelijk, onder deze voorwaarden toe te wijzen en over te dragen.

Bovendien heeft het bedrijf het recht om de uitvoering van hun verplichtingen onder deze voorwaarden uit te besteden. 8. 3 als de eigendom van de commerciële onderneming van superfront verandert, kan het bedrijf ook uw gebruikersaccount, feiten en persoonlijke feiten overzetten naar een dergelijke andere gevangenisentiteit, zodat zij u de dienst kunnen blijven leveren.

Deze nieuwe gevangenisentiteit die uw gebruikersaccount zal houden na eventuele wijzigingen in het eigendom van superfront, zal nog steeds de toezeggingen moeten nakomen die het bedrijf in deze voorwaarden aan u heeft gedaan.

4 Metod Keuken Ikea Ideeën

Metod keuken ikea wandschrank horizontal - schwarz/voxtorp dunkelgrau 60x40 cm

Metod Keuken Ikea Wandschrank Horizontal Schwarz/Voxtorp Dunkelgrau 60X40 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikea.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën