Zomer In Keuken 2021 Inspirerende Keukentrends Om Warm Van Te Worden De Ideeën

Terwijl keukens in het zomerseizoen vooral te vinden zijn in de staat new york en het midwesten, scheidden 18e-eeuwse huizen in het midden van de atlantische oceaan, zoals virginia, de keuken vaak in een aparte, typisch houten structuur.

In tegenstelling tot de zomerkeukens in het noorden, waren deze discrete werkruimten de overheersende keukens en werden ze het hele jaar door sferisch gebruikt, anders dan per seizoen.

De afzonderlijke keukenstructuren van het midden van de atlantische oceaan, die werden gebruikt door tot slaaf gemaakte arbeiders, hadden ook een sociale betekenis, omdat het de tot slaaf gemaakte mensen fysiek scheidde in een ruimte die vaak werd afgedekt door slaapvertrekken op de zolder.

"de nieuwe keukenstructuur [van het 18e-eeuwse williamsburg, virginia] had onverwacht weinig te maken met koken en alles met geslacht, ras en sociale ruimte", schrijft michael olmert, professor aan de universiteit van maryland in zijn essay "kitchens: places deel.

". In deze keukens van de 18e eeuw - of ze nu seizoensgebonden zijn of niet - zou weinig zeker het huis als, nou ja, een keuken, betekenen, althans voor de hedendaagse bewoners.

"het complete idee van een keuken met speciaal gebouwde kasten en werkbladen is zeer modern", aldus carlisle. "we zien geen keukens zoals we tot na 1930 gewend zijn.

". Het is niet onredelijk om te concluderen dat zomerkeukens op dezelfde manier zijn opgesteld als de keuken in het voorste huis. Het gebied werd vrij duidelijk bewaard, meestal met een bureau dat tegen de muur werd geschoven en dat zou moeten worden gebruikt als werkruimte of als een gewone keukentafel.

Er kan een rek zijn geweest om kleding of kruiden te drogen, maar het merendeel van de armaturen in de ruimte zou volledig draagbaar en tijdelijk zijn.

Eten zou in de keuken worden bereid, maar daar niet meer bewaard. "kruiden moeten op zolder worden gedroogd, meel en groenten kunnen in een koele kelder worden bewaard - je zou door het hele huis moeten reizen om de elementen voor het avondmaal te verzamelen," zei carlisle van de maaltijdproductie in de late- 18e en begin 19e eeuw.

Er zou niet eens een gootsteen zijn. In plaats daarvan zou water worden binnengebracht en elke was zou worden gedaan in een houten vat dat daarna zou moeten worden geleegd.

Als het water moet worden verwarmd, zou dit worden bereikt boven de open haard, een van de enige factoren van de keuken die in de ruimte is ingebouwd.

In huizen met een positieve leeftijd zou de oven diep zijn, praktisch een walk-in. Maar die haarden waren enorm inefficiënt in het gebruik van brandstof en waren aan het begin van de negentiende eeuw snel verwisseld voor een opmerkelijk fijnere schets van graaf rumford, een schets die ondiep is met wijd uitlopende zijkanten.

5 Zomer In Keuken Ideeën

Zomer in keuken 2021: inspirerende keukentrends om warm van te worden de

Zomer In Keuken 2021 Inspirerende Keukentrends Om Warm Van Te Worden De Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.duic.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën