Zomer In Keuken Haal De Huis (A)Muse 5 Nl Ideeën

Wanneer een nieuwe koper flora's aanwezigheid opnieuw op mure eist, wordt ze plotseling teruggevaagd in een levensstijl met haar broers (allemaal stevig, luidruchtig en naar verluidt niet in staat tot primair huishoudelijk werk) en haar vader.

Terwijl flora haar hervonden liefde voor koken uitleeft en leven blaast in de stoffige kleine redder met roze voorkant in de haven, zal ze ook in het reine moeten komen met fouten uit het verleden - en precies uitzoeken waar haar toekomst ligt.

Een moderne keuken is veel meer dan een locatie om maaltijden samen te stellen. Het wordt steeds meer het sociale middelpunt van de keuken waar huisgenoten en vrienden hun toevlucht zoeken na een lange, moeilijke dag.

De keuken wil multitasken en tegelijkertijd een uitstekende en uitnodigende omgeving ontwikkelen waar iedereen zich thuis voelt.

De populairste keukenrenovatie-eigenschappen van dit jaar weerspiegelen deze filosofie en creëren een huis dat relevant is tot ver na 2018.

Duik erin en ontdek de gedachte die in je keuken past en degene is waar je het meest van houdt -. Hoewel het misschien niet langer een trend op zich zou zijn, verschuiven huishoudens hoogstwaarschijnlijk naar keukens met slimmere opslagkeuzes en naar keukens met meer variatie en flexibiliteit.

Het kan zijn vanwege de beperkte oppervlakte die wordt aangeboden of de realiteit dat velen van ons een schone, huidige esthetiek omarmen die meer organisatie vereist, maar het valt niet te ontkennen dat een opgeruimde keuken veel helderder is en een veel 'zomer' gevoel geeft zijn visuele aantrekkingskracht.

Van hoeklades tot open rekken en keukeneilanden met kasten en opbergers, de alternatieven zijn eindeloos!.

Als je het tot nu toe hebt gemist, dan is het de hoogste tijd om je bewust te zijn van deze nieuwe kleurmix die interieurs stormenderhand verovert.

In plaats van felle tinten te combineren met neutraal wit of mild grijs, is het hout dat de hoofdrol speelt in keukens over de hele wereld.

We hebben deze mode zelfs opgemerkt tijdens het milan design festival van dit jaar en professionals denken dat het alleen maar groter zal worden in zijn invloed in de komende jaren.

Door eenvoud en sereniteit te combineren met warmte en textuurcontrasten, is de mix van hout en wit een must-try deze zomer.

Ja, met elk nieuw seizoen zoeken we naar benaderingen waarin we het kleurenschema van de keuken kunnen veranderen door de achtergrond, accenten of gewoon een paar slimme decorstukken te veranderen.

Voor degenen die proberen een keuken te creëren waarin elk moment de hele 12 maanden helder en vrolijk aanvoelt, komen twee kleuren te hulp.

Geel met zijn stralende charme en turkoois met zijn tropische afbeelding zijn perfect voor de zomer-geïnspireerde keuken.

Met delicate veranderingen zullen deze kleuren het hele jaar door mooi werken en beide kleuren dekken bovendien met gemak een breed spectrum aan patronen.

Gerelateerd: kleuren om te combineren met blauw: 30 beste ideeën en inspiraties die de weg wijzen!. Subway-tegels hebben de laatste 12 maanden of twee een mini-comeback van variëteiten gemaakt en hoewel sommigen dol zijn op deze door de jaren 70 en 80 geïnspireerde trend, ervaren anderen nog steeds dat ze gewoon niet langer hier zijn om te blijven.

Geen idee in welke boot je wilt varen, dit is het moment om ze uit te proberen en zelf het antwoord te ontdekken.

Met tegels in de keuken, begin klein voordat u zich volledig aan de mode wijdt.

5 Zomer In Keuken Ideeën

Zomer in keuken haal de huis - (a)muse 5 nl

Zomer In Keuken Haal De Huis (A)Muse 5 Nl Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : magazine.rivieramaison.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën