Stoere Zwarte Keuken Keukens Stoer En Stijlvol Ideeën

Krijg de look: de houtskool geglazuurde stenen zijn van euroa clay products in melbourne. Muren, kasten, het kookeiland en zelfs het plafond zijn in dezelfde diepe kleur zwart geverfd.

De koeienkop op de afzuigkap hing eerst buiten een franse slagerij en was een van de stukken die de interieurmodeontwerper stimuleerde om deze keuken een beetje als een boucherie te laten voelen.

De notenhouten tafels die tegen het eiland in schuiven, bieden een warm en subliem contrast. Get the look het eiland en de kasten zijn op maat ontworpen met behulp van p&t interiors.

De zwarte metrotegels zijn van waterworks. Metro betegelde wanden omarmen deze keukenruimte en vormen een glanzend contrast met de matzwarte kasten. Krijg de look: het eiland en de kasten waren op maat ontworpen met behulp van p&t interiors.

De zwarte metrotegels zijn van waterworks. Op zoek naar een zwarte keukengedachte die zichzelf niet al te serieus neemt? deze keuken is verwerkt in een donker bloemenbehang met levensecht kunstwerk van bloemen via ontwerper ellie cashman, die werd gestimuleerd door nederlandse meesters als rembrandt.

Krijg de look: de kasten kwamen met de flat - probeer varenna / poliform voor iets dergelijks. De cabra kruk door middel van het new yorkse sketchduo material lust is verkrijgbaar bij 1stdibs.

Com. Een zwart geverfd raamkozijn maakt een echt kenmerk van dit grappig gevormde raam. De witte wandtegels zijn in een eenvoudige rasterformatie en doen ons een beetje aan wiskundepapier denken.

Lagere zwarte kasten sluiten aan bij de zwarte eettafel, terwijl aan de muren witte tegels en open hoekrekken zijn geïnstalleerd. Krijg de look: het formaat was via casey keasler.

Het keukenkleed is van kat + maouche. De salt chairs van het eetgedeelte zijn van dwr. De factory light 9 hanglamp is van schoolhouse. Deze zwarte keuken is voorzien van een calacatta cremo honed marmeren aanrechtblad en op maat gemaakte kasten.

Maar de echte blikvanger is het strakke marmeren keukeneiland met ontbijtbar. Deze keuken heeft een koele, industriële uitstraling, mede te danken aan het vipp-ontwerp en deels te danken aan de teruggewonnen bakstenen muren (deze keuken bevindt zich in een getransformeerd elektriciteitsstation in kopenhagen) en terrazzo-vloeren.

De buitenmaatse plantenbak en het vloerkleed verzachten de look. Deze zwarte keuken is laag en gestroomlijnd gehouden, wat ooit mogelijk werd gemaakt door de specificatie van fisher & paykel-apparaten; onderbouwkoel- en vrieslades zijn naadloos geïntegreerd onder het werkblad.

Het ontwerp van de keuken ging vroeger over het combineren van esthetiek met functionaliteit, het combineren van details zoals de henry wilson messing handgrepen en gebeitste struiken oppervlakken over de kasten, met een ingebouwde afwaslade.

Geen van de apparaten is zichtbaar, wat resulteert in een gestroomlijnde look.

4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën

Stoere zwarte keuken keukens: stoer en stijlvol

Stoere Zwarte Keuken Keukens Stoer En Stijlvol Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.mhkkeukenexpert.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Klopt Alles Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën