Stoere Zwarte Keuken Bemmel & Kroon Keukens Ideeën

Het onbedekte metselwerk van het oorspronkelijke huis, facultaire krukken, ingetogen kasten en een drietal hanglampen geven allemaal een stedelijk, industrieel geïnspireerd randje.

De huiseigenaren van deze keuken hebben de complete keuken zelf ontworpen, behandeld, gefabriceerd en gemonteerd door gebruik te maken van eenvoudige snijlijsten die aan nabijgelegen struikverkopers werden geleverd en basiskennis van schrijnwerk uit de eerste hand geleerd.

De architecten van made ontwierpen en bouwden de keukenkasten en het kookeiland. De kasten zien eruit als hout, maar zijn in feite gemaakt van een richlite-composiet.

Het is oprecht langdurig en heeft een verbluffende zachtheid. Zwart gelakt hout ziet er net uit als zwart gelakt hout, terwijl dit een mysterieus gevoel heeft.

Get the look: de spatwandtegels zijn van het amerikaanse merk daltile. Dit is de pro304gasx professional series gasfornuis van bertazzoni.

De ray-hanger is via jordi veciana voor metalarte. De rieten stierenkop is een patroon van een product dat david ontwierp voor interieurwinkel west elm, maar dat geenszins in productie ging.

Het gemarmerde keramiek is van atelier sylvie saint-andré perrin in parijs. Architect mao shen chiang heeft deze vipp-keuken aangesloten in zijn met beton beklede huis in taiwan.

Zijn favoriete aspect van de keuken is het stalen tafelblad dat gemakkelijk schoon te maken is. Ook de opberggedachten maken het een bijzonder meubelstuk.

De enige factor waar we meer van houden dan dit koele materiaalcontrast (zacht hout, gepolijst beton, metaal en glas) is het dubbele keukeneiland.

Messing keukenkastknoppen en messing details op de wandlampen geven dit monochrome keukenontwerp een warme, heldere gloed. We houden ook van de subtiele rode tinten op de muren, de moderne zwarte kraan en de marmeren achterwand.

De architecten van dit pand hadden moeite om een ​​planantwoord te vinden dat de ruimtelijkheid of het minimalisme van de keuken niet in gevaar bracht.

Dit vrijstaande zwarte vipp keukenblad bestaat uit een koelkast, spoelbak en kookplaat ingebouwd en is in werkelijkheid het pronkstuk in deze keuken.

Deze keuken is volledig modern en heeft een volledig zwart ontwerp. Werkbladen en spatwanden zijn gemaakt van grote platen zwart marmer. Een zwarte marmeren plons aan de onderrug maakt deze zwarte keuken interessant, terwijl de gebogen afzuigkap met gebeeldhouwde groeven de look verzacht.

Het zwart van de keukenkasten loopt door op de oven en apparaten, en zelfs op de muren en plafonds, voor een cocooning-effect. De uitsluitend hangende lampen hier zijn passend exotisch.

Ze waren in de jaren veertig gemaakt van perkament en voorzien van amberkleurige bollen voor een verbluffende gloed.

4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën

Stoere zwarte keuken - bemmel & kroon keukens

Stoere Zwarte Keuken Bemmel & Kroon Keukens Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bemmelenkroon.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën