Stoere Zwarte Keuken 10X Inspiratie Wooninspiratie Ideeën

Koop de lijkentafel, alfie's antiekmarkt. Stoelen, nivaldo de lima. Muren geschilderd in off black estate emulsion, farrow & bal.

Vroeger was deze keuken voornamelijk gebaseerd op een console uit de jaren veertig, die links van de oven is gemonteerd. Het werd vervolgens gekopieerd om alle eenheden te maken.

In plaats van zich te committeren aan een volledig zwarte keuken, koos dit huishouden in plaats daarvan voor een eenvoudig zwart kookeiland, waarbij de muren wit bleven en schaduw werd toegevoegd met behulp van kunstwerken.

Buster & ponsdeurknoppen complimenteren de hangers van het keukeneiland en lijken tegen de matzwarte kasten te plaatsen. Probeer de 150 met de hand beschilderde poppen van papier-maché te negeren (ze werden opgehaald uit een speelgoedfabriek die vroeger de deuren sloot in portugal) - de zwarte afzuigkap is uitzonderlijk chic en we houden van de ingebouwde opberger van de keuken eiland ook.

Krijg de look: de keukenkasten zijn een op maat gemaakte grafiek met behulp van p&t interiors, met een zwart gelakte afwerking. Het werkblad is gemaakt met black corian.

Dit zijn subway wandtegels in zwart van waterworks. De kookplaat is van bertazzoni. Dit zijn randa k kranen van mgs. De afzuigkap was vroeger een maatwerk ontwerp door middel van p&t interiors, gebruikmakend van een afzuigkapinzet van proline range hoods.

De plafondlampen zijn van delta light. De potten op het kookeiland gevuld met schelpen zijn antiek. Dit is een gepolijste betonnen vloer met een lichtgrijze matte afwerking.

Krijg de look: de keukenkasten zijn een op maat gemaakte grafiek van p&t interiors, met een zwart gelakte afwerking. Het werkblad is gemaakt met black corian.

Dit zijn subway wandtegels in zwart van waterworks. Glazen huisramen in de hoge kasten zorgen voor een wrak van het zwarte keukenschema, met witte metrotegels die een levendig contrast geven.

De rustiek ogende kastdeuren zijn van gezaagd eikenhout met een witte afwerking. Ze lijken op teruggewonnen hout, maar het is ontworpen.

Geregenereerd hout is niet zo slijtvast en je kunt het niet gemakkelijk afvegen. Krijg de look: jamie blake van blakes london heeft deze keuken gemaakt van schetsen die zijn opgesteld met behulp van de huiseigenaar.

De kastdeuren kwamen van waxed floors. De wandlampen waren op ebay gekocht. Deze keuken zit vol slimme designdetails - van het interieur van de metrotegels, de keukenkasten tot de kruidentrog op het eiland.

Krijg de look: de keukenoppervlakken zijn van arabescato paonazzo-marmer. De barkrukken uit de jaren 70 zijn gemaakt door de amerikaanse ontwerper warren bacon.

Dit is de op maat gemaakte plafondlamp cross cable van david weeks studio. Is er iets chiquer dan een zwarte keuken? kom op, je moet een bijzonder cool persoon zijn om een ​​zwarte keuken voor je te trekken, het zijn net de kniehoge laarzen van de interieurwereld.

En niet te lang in het verleden zouden we terugschrikken om zo gewaagd te gaan als om een ​​zwarte keuken te kiezen, maar omdat ze in populariteit zijn toegenomen, zijn we veel minder gesuggereerd door hun donkere uiterlijk.

Nu kan iedereen een zwarte keuken maken, ze zijn overal op pinterest en instagram in allerlei vormen, en in werkelijkheid is het een van de meest gebruikte keukenkleurenschema's geworden, en we geven er de voorkeur aan.

4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën

Stoere zwarte keuken 10x inspiratie – wooninspiratie

Stoere Zwarte Keuken 10X Inspiratie Wooninspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wooninspiratie.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën