Ikea Keukentje Hack Diy (Duktig Ideeën

Ben je dol op de snelheid en prestaties van ikea-keukenfactoren, maar niet op de keuzes aan de voorkant van de kast? een reeks nieuwe groepen biedt op maat gemaakte kastfronten om te combineren met de keukensystemen van ikea.

"ikea-kasten zijn als bouwstenen", zegt het finse bedrijf a. S. Helsingö. "het geweldige is solide", voegt john mcdonald, oprichter van semihandmade, toe.

“en we zijn vooral dol op hun prijs; zelfs met semihandmade-deuren houdt u moeiteloos 30 tot 40 procent op de prijs van een gewone keuken op maat. ”. Met de botten van een keuken van ikea (die trouwens alle hardware, scharnieren en ladegeleiders van de gerenommeerde organisatie blum haalt) en op maat gemaakte fronten van een van de onder de 9 bedrijven, de high-low, semi-custom keuken is extra beschikbaar dan ooit.

Krijg ten slotte meer ideeën over het overwegen en kiezen van keukenkasten en hardware in onze remodeling a honderd en one guide: kitchen cabinets & hardware.

Deze ikea keukenhacks zijn erg handig bij het renoveren of installeren van een nieuwe keuken. En omdat we zo veel tijd in onze keukens doorbrengen - voor alles van koken, werken tot gezelligheid - willen we allemaal dat een elegante en elegante ruimte om van te genieten ook uniek is.

De hoogwaardige ikea-hacks zorgen ervoor dat je een high-end look kunt hebben, zelfs als je niet over de financiën beschikt. Het slimme echtpaar dean poulton en borja de maqua zijn momenteel bezig met het renoveren van een prachtig georgiaans huis en bijgebouwen in warwickshire, en beschrijven de procedure op hun inspirerende instagram-pagina @mytinestate.

Ze bezingen het gebruik - en hacken - van ikea keukens. Borja zegt: 'dean en ik hebben ikea keukens gehad in elk huis dat we ooit hebben gehad. De reden? we zijn extreem ongeduldig en het is heel gemakkelijk om het hele ding dat je wilt op te slaan en te krijgen.

We zijn ook altijd dol geweest op het idee dat als iets om wat voor reden dan ook kapot gaat, het heel gemakkelijk te vervangen is, behalve dat het zo duur is alsof een keuken op maat is gemaakt.

'in de loop der jaren zijn we moediger geworden in het gebruik van ikea-karkassen, maar we gaan een stap verder en passen de buitenkant aan om het er beter uit te laten zien, dus eigenlijk hacken we het.

'. Het oudste gebouw op de @mytinyestate is de caretaker's cottage, een relatie die teruggaat tot de 16e eeuw. Dean en borja gebruikten ikea keukenonderkasten eerder dan er een uitzonderlijk toevluchtsoord van te maken, het lijkt nu een van de meest winstgevende ikea-ontwerphacks die we hebben gezien.

Borja vertelt: 'we hebben alle karkassen klaargemaakt en hebben vervolgens 18 mm dik mdf verkleind om de deuren te maken. We hebben een heel eenvoudige schets voor de deuren gemaakt, omdat we lambrisering wilden toevoegen om het groter te laten lijken in overeenstemming met de leeftijd van het pand.

'toen de deuren eenmaal op de juiste maat waren verkleind, boden we online een hulpstuk aan, zodat we de gaten voor de ikea-scharnieren zouden maken en, na wat schilderen en veel avonden werken, voila! we hebben voor onszelf een keuken gemaakt waarvan niemand zou weten dat het ikea is totdat ze de kasten openen.

In de kast hebben we ook planken en laden van ikea (je kunt hun opbergoplossingen niet verslaan).

5 Ikea Keukentje Hack Ideeën

Ikea keukentje hack diy - (duktig

Ikea Keukentje Hack Diy (Duktig Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën