Ikea Keukentje Hack Das Montagsmöbel #54 Hacking Mit Reform Küchen Anneliwest Ideeën

'we hebben geïnvesteerd in een werkblad van kwarts en de kranen en grepen, sterker nog, de keukenkraan (van devol) kostte ons meer dan alle keukenkasten bij elkaar!'.

De mooie groene tint is jade van fenwick en tillbrook en de messing handgrepen zijn van yester home. Ruth van @mrs_macs_home is een kei in ikea opslaghacks, en we houden van haar lichte en schitterende voorraadkast, die er veel duurder uitziet dan hij absoluut was.

Ze zegt: 'we hebben 2 van de grotere ivar grenen kasten gebruikt om een ​​keukenkast te maken voor onze prijsklasse keukenrenovatie.

'eenmaal gebouwd, hebben we er een op het toppunt van de verschillende geplaatst en ze aan elkaar geschroefd tot ondoordringbaar en vervolgens aan de muur verankerd.

'vervolgens hebben we 6 mm dik & 90 mm uitgebreide mdf-strips rond de voorkant en zijkanten naar de bovenkant en nieuwe handgrepen in shaker-stijl.

'ik heb de kleur zinsser allcoat gebruikt die past bij f&b cornforth white om te schilderen en te matchen met de rest van de keuken.

'. Maak van de was doen een veel hoogwaardigere ervaring met een zeer coole ikea ivar-hack van de koningin der hacks @mrs_macs_home.

Ruth zegt: 'we maakten een keukenkast (boven) met twee kasten en boden er nog twee aan om in wandkasten te veranderen voor onze opknapbeurt.

'eenmaal gemonteerd hebben we de muur met zware holle muurankers aan de muur bevestigd. Deze kasten zijn zwaar, dus als ze gemonteerd zijn, wil je er zeker van zijn dat ze goed vast zitten.

'vervolgens brachten we mdf-panelen van 6 mm dik x 90 mm breed om deuren in shaker-stijl te creëren. De mdf verbergt bovendien alle schroeven en de opening in de deur.

'vervolgens heb ik zinsser allcoat geverfd en de identieke handgrepen geleverd die we gebruikten in onze keukenmake-over van @morehandles.

'. Blogger ananda creëerde het mooiste keukeneiland met ikea-onderkasten en bedacht tegelijkertijd deze opmerkelijke moderne keukenideeën.

Ze gebruikte ikea grimslov-deuren en spuit ze in sherwin williams emerald latexverf. Ze voegde vier houten poten toe aan elk hoekje met zwenkwielen om het draagbaar te maken.

Vervolgens voegde ze gouden hardware, een gouden handdoekbeugel en geborstelde gouden s-haken toe aan potten en pannen.

Oh-zo-mooi. Zie precies hoe ze het deed in element op apieceofrainbow. Com. Mindy o'connor, van melinda kelson o'connor design, gebruikte ikea abstrakt grey gloss om een ​​oude keuken nieuw leven in te blazen, een van de gemakkelijkste ikea keukenhacks om te volgen.

'we hebben een keuken geërfd die vóór onze renovatie buitengewoon recent was gebouwd', legt mindy uit. 'we hebben er niet meer voor gekozen om de huidige kasten te verspillen, maar hadden zowel een nieuwe look als een nieuwe indeling nodig.

We hebben zoveel mogelijk van de ikea-dozen / -frames uit de keuken hergebruikt om onder het eiland en de lange termijn van kleinere omtrekkasten te worden geplaatst.

'we hebben er nieuwe gladde grijze ikea frontpanelen aan toegevoegd en ze verwerkt in een volledig vernieuwd ontwerp.

Het bespaarde geld en middelen, en we konden dan meer dollars steken in de volledig op maat gemaakte plafondpanelen, op maat gemaakte houten kasten aan de uiteinden van de kamer om de apparaten te huisvesten, en het marmeren aanrecht in verstek.

Het is een stijlvolle, moderne keuken op maat, waarvan ongeveer de helft van de kasten van ikea zijn hergebruikt. '.

5 Ikea Keukentje Hack Ideeën

Ikea keukentje hack das montagsmöbel #54 – hacking mit reform küchen - anneliwest

Ikea Keukentje Hack Das Montagsmöbel #54 Hacking Mit Reform Küchen Anneliwest Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.anneliwest.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hout In De Keuken Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën