Ikea Keukentje Hack The Kitchen Koak Design

Je krijgt het marmeren uiterlijk en de stijl, maar naast het probleem om weg te blijven van (of glad te strijken) die vervelende gemorste rode wijn. Het spoor van marmer verheft de beleving van deze ruimte echt en past prachtig bij de welvarende kasten en de klassieke zwart-witte tegelvloer.

Een geniale keukenhack. Sssshhh, vertel het gewoon aan niemand. Ze zullen het op geen enkele manier weten!. Normaal gesproken een schetsstuk gereserveerd voor mensen met een gezond, op maat gemaakt keukenbudget, we zijn behoorlijk verbaasd over de slimme herbestemming van deze vrijstaande ikea vintage-kast.

Maar echt, zou je het ooit geweten hebben? sarah, van thesarahchallenge. Com, is het brein achter deze hack. Sarah nam een ​​historische ikea stoffen kast die haar man jaren geleden tweedehands had geërfd, herwerkte de grafiek en zette er kasten in, en gaf de historische grenen esthetiek een likje lichtgrijze verf.

Het ziet er een beetje uit alsof het in een van de chique keukenshowrooms thuishoort, en gezien het feit dat dit voor bijna geen geld is omgebouwd en ontwikkeld, vinden we het een super idee! probeer vergelijkbare, eigentijdse ikea-kastontwerpen zoals tyssedale- of rakkestad-ontwerpen.

9. Voeg niet alleen hardware toe, maar voeg zelfgemaakte leren treklipjes toe aan ikea keukenkasten. We hebben je laten zien hoe je de handgrepen van je ikea-keukenkasten kunt verbeteren voor een brassierstijl, maar wat dacht je van een paar handgemaakte leren treklipjes? niet zo'n moeilijke hack om te recreëren als je zou denken, aangezien etsy en john lewis zelfs een selectie van deze leren tabbladen hebben om uit te kiezen.

Ikea keukenkasten zijn het beste om te hacken omdat ze eenvoudig maar goed gemaakt zijn (probeer de metod voor een eersteklas basis). Een redelijk handige en minder dure manier om uw ikea keuken op maat te laten lijken, is door de kastdeuren te schilderen.

Maar houd er rekening mee dat veel ikea keukens van laminaat zijn, dus het is een goed idee om ze te spuiten met een hechtingsbevorderaar voor de primer en verf, voor een grotere toepassing.

Een ander uitstekend geheim om ikea keukenkast-hacks goed te krijgen, is om je tot goeroes te wenden als je denkt dat je doe-het-zelf-vaardigheden niet helemaal aan het werk zijn.

Bedrijven als plykea, husk en superfront kunnen helpen met allerlei ikea aanpassingen, waaronder superslimme nieuwe kasten. Als het gaat om ikea keukenhacks, zijn er tal van slimme dingen die je kunt doen.

Het toevoegen van op maat gemaakte kastdeuren is een superstart, of je nu wilt maken zoals @mytinyestate en mdf-afwerkingen wilt toevoegen voor een shaker-stijl, of je wilt hypermodern en glanzend gaan.

Een likje verf kan de look in een oogwenk veranderen. Het toevoegen van sprankelende hardware, zoals knoppen en handgrepen, aan je ikea keuken is ook een handige manier om het naar voren te brengen.

U kunt uitstekende opties vinden op plaatsen zoals husk, maar ook andere toplocaties die u kunt proberen, zijn buster & punch, yester home en wichelroedelopen & reynolds.

We houden ervan hoe de jongens @mytinyestate een prachtige kraan van devol hebben uitgegeven voor een luxe afwerking.

5 Ikea Keukentje Hack Ideeën

Ikea keukentje hack the kitchen koak design

Ikea Keukentje Hack The Kitchen Koak Design

Abbildung. Afbeeldingsbron : koakdesign.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën