Ikea Keuken Customizen 30X Wooninspiratie Ideeën

Bouw keukenkasten rond een raam om een ​​ingewikkeld plan te creëren dat zowel stijlvol als functioneel is, met al je servies dicht bij de gootsteen.

Gekruiste deuropeningen van vitrineglas maken het handig om alles te zien wat je hebt, terwijl het ook een standaard tintje geeft.

U kunt ook kasten met latten gebruiken om sauzen en specerijen in te kopen, of om zaken open te houden en het apparaat te bewaren om grotere gadgets zoals kookboeken te bewaren.

Het stevige en extreem laag geprijsde assortiment van ikea is de voor de hand liggende keuze als je de voorkeur geeft aan een nieuwe keuken zonder veel geld uit te geven.

Maar er is niet een overwegend grote keuze als het gaat om tinten en materialen, dus je loopt het risico dat je voor veel andere mensen een vergelijkbaar uiterlijk krijgt.

De oplossing? op maat gemaakte deur- en ladefronten ontworpen om te passen bij trendy ikea kasten. Het is een uitstekende manier om een ​​speciaal schema te maken voor een fractie van de prijs die u normaal zou betalen voor een op maat gemaakte keuken, of om een ​​huidige keuken te vervangen, behalve dat u de hele keuken moet uitscheuren en opnieuw vanaf nul moet beginnen.

De afgelopen jaren is een reeks bureaus ontstaan ​​die gespecialiseerd zijn in dit gebied, dus ik heb er zes uitgezocht die hieronder bevredigend zijn.

Ze zijn allemaal voornamelijk gericht op het maken van fronten voor ikea's huidige 'metod'-systeem, maar sommige kunnen ook zorgen voor het stopgezette 'faktum'-assortiment en ik heb vermeld waar dit het geval is.

De meeste kunnen op verzoek ook fronten maken die passen bij kasten van andere retailers, dus ze zijn handig als je, zoals ik, een niet-ikea-keuken hebt die een opknapbeurt nodig heeft.

Houd er rekening mee dat de hierboven vermelde waardevoorbeelden niet de ikea kasten omvatten, die meestal apart moeten worden besteld.

Alle genoemde merken hebben secties op hun websites waarin de betrokken techniek wordt uitgelegd. Als het gaat om het aanpassen van een ikea-keuken, krijgen kastfronten de meeste aandacht.

(en om de juiste reden: met verschillende alternatieven op de markt is het minder moeilijk dan ooit om een ​​verscheidenheid aan uitgesproken high-end looks te bereiken.

) maar het moet worden opgemerkt, er zijn andere manieren om uw systeem te verbeteren - in veel gevallen , zonder professionele hulp, moet de wil om zelf toe te slaan.

Het geheim? richt je aandacht op de details. "ik heb veel ikea-keukens ontworpen, en je zou denken dat je dat zou kunnen noemen: 'dat is ikea!'", zegt bay area-naaister gina gutierrez van gina rachelle design.

"met doordachte aandacht voor detail kun je echter een luxe keuken maken waarvan niemand zou vermoeden dat deze is gemaakt van kant-en-klare componenten.

". Klaar om de finesses van uw keuken te verfijnen? hier hebben we vijf trucs verzameld die ontwerpers zweren voor een onmiddellijke ikea-upgrade.

"er zijn zoveel wenselijke alternatieven van big-box-winkels die high-end lijken, maar tegen een zeer goedkoop tarief komen", zegt interieurontwerper en queer eye-superster bobby berk.

"je kunt een tandje bijsteken door een paar speciale hardwarepatronen op specifieke deuren te hebben: lagere deuren krijgen knoppen, lagere laden krijgen trekkracht, bovenste vergrendelingen.

Dat geeft je kasten een custom uitstraling zonder de maatwerkprijs. ”.

5 Ikea Keuken Customizen Ideeën

Ikea keuken customizen 30x – wooninspiratie

Ikea Keuken Customizen 30X Wooninspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wooninspiratie.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën