Ikea Keuken Customizen 21X Hack Ideeën

Het is geen geheim dat we grote fans zijn van ikea. We houden van de meubels, we houden van de zweedse gehaktballen en we houden vooral van de betaalbaarheid.

Maar het kan behoorlijk ontmoedigend zijn om iemands huis binnen te lopen en te ontdekken dat het er precies zo uitziet als het jouwe, omdat ze ook hun plek hebben ingericht in billy-boekenkasten, malm-slaapkamermeubilair en een metod-keuken.

We hebben allemaal de doe-het-zelf-hacks van ikea-armaturen overwogen die over instagram en pinterest zijn verspreid, maar heb je erover nagedacht om een ​​ikea-keuken aan te passen om hem je eigen te maken? het is heel goed te doen, goedkoper en een briljante manier om met een laag budget een unieke look te creëren.

We hebben onze favoriete benaderingen samengesteld om een ​​ikea-keuken aan te passen, zodat je een beetje individualiteit in je huis kunt brengen. Wil je extra keukeninrichtingsadvies? ga en bekijk onze afsluitende gids voor keukenontwerp.

Dus het blijkt dat, ondanks hun zeer betaalbare prijs, ikea-keukenkasten van de juiste kwaliteit zijn, vooral als ze goed zijn gemonteerd; in feite hebben ze zichzelf een beetje een cult-aanhang opgebouwd die zweren dat ze de eersteklas zijn die er zijn.

Hun unieke lades hebben de laatste tijd veel liefde gekregen. Ze worden gemaakt door blum, die ook levert aan high-end keukenbedrijven. Maar er zijn nadelen.

Hoewel de botten van een ikea-keuken zeer fijn en aanpasbaar zijn, zijn er niet veel alternatieven voor kastdeuren. Gelukkig hebben enkele slimme mensen dit begrepen en zijn er nu een heleboel nieuwe groepen die op maat gemaakte kastfronten leveren die kunnen worden gecombineerd met ikea's keukensystemen.

Hier zijn enkele van onze favorieten…. Tim diacon en adam vergette situeren plykea, een opschalingsleverancier die ikea metod-keukens transformeert met behulp van op maat gemaakte en stijlvolle multiplex fronten en werkbladen; en de resultaten stellen niet teleur.

(zie hieronder). Deze nieuwe, in bristol gevestigde organisatie draait om het geven van ongetwijfeld goedkope benaderingen om aangepaste elementen aan uw ikea-keuken toe te voegen.

Ze bieden alles, van kastfronten in een scala aan prachtige kleuren en eiken werkbladen tot spoelbakken en handgrepen (zie hieronder). Als een van de pioniers in de wereld van ikea-keukenaanpassingen, kan superfront alles leveren wat je nodig hebt om je keuken een absoluut op maat gemaakte look te geven.

We bedoelen echt, lijkt dit op een ikea-keuken (hieronder) ?!. Een geweldige budgetvriendelijke manier om uw ikea-keuken te personaliseren, is door knoppen en handgrepen buiten ikea op te slaan.

Je zou in antiekwinkels moeten zoeken naar wat teruggewonnen keukenhandvatten of een kijkje nemen bij luxere keukenfabrikanten en in plaats daarvan hun hardware kopen.

5 Ikea Keuken Customizen Ideeën

Ikea keuken customizen 21x hack - huis-inrichten.com

Ikea Keuken Customizen 21X Hack Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën