Ikea Keuken Customizen 21X Hack Ideeën

Ik begon met het kweken van een wensenlijst van zaken die ik voor mijn keuken wenste. Hier zijn een paar dingen die ik wilde opnemen in mijn eigen aangepaste keuken:.

Als je eenmaal een paar ideeën hebt, is het tijd om naar ikea's home planner keukenplanningstool te gaan. Als je dit apparaat gebruikt, vraag je je af of je toch zeker een nieuwe keuken wilt.

Zorg ervoor dat u regelmatig opslaat. Neem je tijd. Gooi uw computer niet door de kamer. Zodra je de tool vastklampt, wordt het gemakkelijker.

Speel ermee en maak het je gemakkelijk. Ik heb deze tool zo veel gebruikt dat ik er zeker van ben dat ik hem beter kan gebruiken dan welke ikea medewerker dan ook.

Eerlijk gezegd. Ze zouden mij in dienst moeten nemen. Kanttekening, toen ik mijn keuken ging bestellen, zei ze dat mijn lay-out zo precies was dat ze niet eens iets wilde aanpassen.

Pat op de terug voor mij. Opmerking: bij gebruik van de tool kan de tool nu geen aangepaste aanpassingen meer doorvoeren. Dat moet je op een apart vel papier doen en heel zorgvuldig opmaken.

Naast het leren van hun tool, maakte ik ook pagina na pagina met mockups op papier. Ik merkte dat het ooit minder ingewikkeld was om met potlood en papier uit te zoeken wat ik precies wilde en daarna alles in de ikea woonplanner in te voeren.

Omdat ik vroeger een zeer op maat gemaakte keuken maakte, moest ik op sommige plaatsen rekening houden met grotere dikte. Ik heb het eiland bijvoorbeeld ongeveer 5″ breder gemaakt op beide om geen elektriciteitskasten meer te huisvesten.

Op die manier zaten ze niet in mijn kasten. Zorg ervoor dat u aan al deze kleine details denkt. Ik stel voor dat je je keuken een aantal weken schetst en de ideeën in je geest laat marineren.

Ik heb maanden besteed aan het plannen van deze keuken. Ik heb pagina's en pagina's met plattegronden die ik heb getekend. De belangrijkste zaken zijn dat u uw keuken effectief meet, kasten van de juiste maat plaatst en rekening houdt met 2-3 "op muurranden voor afstanden en opvulstukken.

Er zijn twee gebieden in onze keukenplanning die erg op maat zullen zijn; het eiland, en een kast die zich om een ​​kleine muur wikkelt.

Het eiland is een serie kasten die allemaal samengevoegd zijn om een ​​op maat gemaakt eiland te creëren. Twee van deze kasten zullen worden aangepast van hun standaard 15″ diepte naar 6″ diep.

We hebben een op maat gemaakte ruimte om te vullen en willen dit huis ten volle benutten met behulp van op maat gemaakte opslag van ingeblikte goederen in plaats van lege ruimte.

Er zullen bovendien enkele lege holtes zijn in de eilandruimte. Hier zijn de authentieke mockups:. Voordat je klaar bent om de trekker over te halen en naar ikea te gaan om je bestelling te doen, kijk eens naar je wiskunde one.

More. Time. Meet je kamers opnieuw op. Zorg ervoor dat de metingen die u in uw ikea-huisplanner invoert, nauwkeurig zijn. Denk bij het plannen ook na over hoe de dingen eruit zullen zien.

Ik heb ervoor gezorgd dat ik de l-fase van het eiland precies tussen onze glazen schuifdeur en onze pantry situeerde. Wanneer u vanuit de woonkamer naar onze keuken komt, is deze perfect gecentreerd en ziet er gewoon aantrekkelijker uit.

Onze kachel staat ook perfect gecentreerd op de lage achterwand.

5 Ikea Keuken Customizen Ideeën

Ikea keuken customizen 21x hack - huis-inrichten.com

Ikea Keuken Customizen 21X Hack Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën