Kleine Keuken Inspiratie Keuken? Maak Gebruik Van Onze Tips Tieleman Keukens Ideeën

Je kunt ook geen ruimte hebben om uit te breiden of een volledig eiland toe te voegen, dus stel je voor dat je een slanke, rollende keukenwagen of barwagen meeneemt om je mise-en-place te behouden of als meer aanrechtruimte te dienen.

Zelfs een smalle console kan dienen als een plek om apparatuur en componenten op te zetten terwijl u kookt. "open planken zijn buitengewoon handig en maken het een stuk eenvoudiger om toegang te krijgen tot borden en glazen", zegt de in new york gevestigde interieurontwerper jenny wolf, inclusief dat je architectonisch moet aannemen over je keuken, omdat het niet constant ervaring om bovenkasten te hebben - "vooral als de plafonds 3 meter hoog zijn.

". “ik probeer hardware te gebruiken als declaratiestukken. Het zijn de sieraden die je omdoet om de look helemaal af te maken", zegt architecturale naaister karen williams, die als creatief directeur voor st.

Charles new york fungeert. "als je naar het aanrecht toe leunt, heb je er geen voorkeur voor om een ​​handvat in je zij te zien steken.

U verlangt ook naar een schone vloer waar u gewoon de materialiteit van het oppervlak ziet. We hebben veel met dada samengewerkt en zien vaak minder hardware en extra geïntegreerde trekjes of touch-to-open kasten.

Het maakt het werken veel extra efficiënt”, zegt ontwerper stephanie goto. Voor elke kleine kamer (een keuken of anderszins), is het essentieel om georganiseerd te zijn.

Als huis duur is, kun je het je niet veroorloven er iets van te verspillen - zelfs de verborgen ruimte in je kasten. Voorraad op risers, dekselorganizers voor uw aantal potten en pannen, kruidensorteersystemen en al het andere dat uw keukenopslag stroomlijnt en maximaliseert.

Als uw kleine keuken geen ruimte heeft voor een vaatwasser, is het essentieel dat de gootsteen zowel een efficiënte als opgeruimde ruimte is.

Overweeg een compact afdruiprek toe te voegen, zoals dit van simple human, dat rechtstreeks in de gootsteen loopt en nooit zal roesten.

Er is nu misschien geen ruimte voor heel veel decor, dus laat je gerechten het woord doen. In tegenstelling tot forse serveerstukken, voegt kleurrijk drinkgerei zichtbare activiteit toe zonder bulk.

Zet kunstzinnig glaswerk op een open plank, of laat een kruik dubbel werk doen als vaas op het aanrecht. "hoe lichter de keuken, hoe groter deze kan aanvoelen", zegt wolf.

"soms, als er een nauwkeurig uitzicht uit een raam is, wil ik me concentreren op het naar binnen halen van het exterieur en het gebruik van de natuur om het palet te dicteren.

" het houden van een bijzonder licht palet op werkbladen, achterwanden, muren en freeswerk helpt ook een kleine keukenervaring meer open te houden.

Als je nu niet op zoek bent naar een volledige renovatie, denk dan eens na over het kookgerei dat je voortdurend hebt: snijplanken, potten en pannen en beddengoed kunnen een huis optillen als je kiest voor porties in lichte tinten.

5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën

Kleine keuken inspiratie keuken? maak gebruik van onze tips - tieleman keukens

Kleine Keuken Inspiratie Keuken? Maak Gebruik Van Onze Tips Tieleman Keukens Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tielemankeukens.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën