Bar In Keuken Moderne Küche Mit Schnörkelloser Holzbar Tinello & Interieur Ideeën

De australiër zorgt voor diversiteit, aan de ene kant zijn we oprecht "bar & keuken", een omgeving van fijne gastronomie voor vele gelegenheden. Begin uw dag bijvoorbeeld met een heerlijk ontbijt of geniet op zondag van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Op elk moment van de dag nodigen wij u uit om uw honger te stillen met milde kost of hartige gerechten zoals hamburgers of gegrilde gerechten. De focus van onze gerechten ligt absoluut op de australische keuken, dus u kunt zowel gebruikelijke aboriginal-gerechten als vleesspecialiteiten van het zuidelijke continent vinden.

Van peru in zuid-amerika tot de stranden van californië - bij coyacan komen al deze culinaire invloeden samen en creëren een verse, heerlijke en ongewone delicatessen - de sunamerican kitchen.

In ons restaurant in keulen herinterpreteren we de klassiekers zoals fajita's en burrito's en vullen ze aan met verse, gevarieerde gerechten die met hun gezonde ingrediënten een vleugje schaduw op je bord toveren.

Hartige quinoa, rijpe avocado's en vurige pepers verrijken onze gerechten in de meest uiteenlopende en heerlijke combinaties. Wij vinden goed gezelschap net zo belangrijk als passend eten, daarom zijn onze sharing gerechten het beste om te delen.

Ervaar de stijl van sunamerica in uw coyacan keulen. Als u uw zitopstelling wilt uitbreiden of uzelf een meer voor de hand liggende locatie wilt geven om te entertainen, kan een keukenbar een uitstekende manier zijn om dit te doen.

En aangezien geen enkele bar compleet is zonder een paar chique barkrukken, geeft een keukenbar je ook de kans om een ​​vleugje kleur, textuur of visuele geschiktheid in je ruimte te brengen.

Natuurlijk zijn er veel buitengewone manieren om een ​​keukenbar in je ruimte te brengen. Je zou een keukeneiland moeten toevoegen, een aantal van de werkbladen die je al hebt opnieuw moeten bedenken, of opkomen voor een volledige renovatie.

Maar onthoud, hoe lang je ook een paar plaatsen hebt om te zitten - en ruimte om te eten of te drinken - je zou alles moeten hebben wat je wilt om een ​​keukenbar te laten gebeuren.

Bekijk enkele van de mooiste keukenbars die we ooit hebben gezien en overweeg enkele planideeën die u in uw eigen ruimte zou kunnen gebruiken. Je zult blij zijn dat je het werk hebt gedaan de volgende keer dat je aan het eten bent in je woonkeuken - of webhosting van een wijnavond in je nieuwe bar.

We zijn erg blij dat we eindelijk ons ​​restaurant weer mogen openen en jullie weer mogen verwelkomen bij mars!.

4 Bar In Keuken Ideeën

Bar in keuken moderne küche mit schnörkelloser holzbar – tinello & interieur

Bar In Keuken Moderne Küche Mit Schnörkelloser Holzbar Tinello & Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tinello.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 6X Ikea Ladekast Hack Tips 1X Oude Houten Kratten Tips 4 Betonlook In Jouw Woning 5 Tips Om Beton Te Gebruiken Je Interieur 4 Modern Warm Interieur Vietnam The Vietnamese Garden Of Eden 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 4 Witte Kerst Huis Highlighting More Than 9000 Beautiful White Christmas Photos 5 Zelf Geurstokjes Maken Doe Je Op Deze Manier 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 5 Verticale Tuin Aanleggen Verticaal Tuinieren Is Geniaal En Sierlijk 5X Meubelen Van Pallets Tips 4 Werkplek Inrichten Vrouwelijk De Voordelen Van Mobiel Werken. Inclusief Infographic. 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën