Bar In Keuken Een Van Multiplex Bij De Hanneke Ideeën

Laten we het horen voor de "dark meets light" sfeer in de moderne keuken hieronder! een gloeiende staaftop in een rijke kleuring zorgt voor een uitzonderlijk onderscheid met wit gecapitonneerde krukken.

Ze zijn niet alleen gedempt, er is ook voldoende ondersteuning voor de onderrug. Dit minimalistische huis hangt visueel zonder rommelig te zijn! [van de studio resource group].

Metaal is strak. Het is modern. Het is industrieel. Laten we eerlijk zijn - metaal is tijdloos! we houden van het uiterlijk van de metalen keukenbar eronder, die oprecht een modern eiland met een gootsteen is.

Twee zwarte en chromen krukken lijken en verbinden deze zithoek met de ontspanning van de keuken. [van gutman & lehrer architecten]. Roestvrij staal is de ideale aanvulling op de levendige blauwe kasten in de volgende keuken.

In feite bewijst deze "bar voor één" dat zelfs de kleinste keukens kunnen genieten van barstijl! een leren kruk voegt warmte en activiteit toe aan deze innovatieve ruimte. [van lonny].

We richten onze interesse nu op het licht, briljant en levendig. Laten we beginnen met de frisse uitstraling van de moderne bistro-keuken eronder, geheel met een marmeren eiland dat ook dienst doet als bar.

Aardse houten krukken maken duidelijk dat deze bistroruimte echt van de moderne variëteit is. Let op de industriële hanglampen die boven je hoofd hangen. [van lonny]. De hedendaagse seattle loft-keuken onder is voorzien van metalen hangverlichting en (wederom) industriële barkrukken.

Toch hebben deze krukken een moderne sculpturale component die niet kan worden ontkend. Merk ook op hoe de houten stoelen de grimmige gloed van de kamer opwarmen, die fabelachtig helder is, met behulp van de weg.

[van musa design]. Vervolgens krijgen we een dosis taxi geel met de zonnige balk eronder. Wit is de perfecte zittint, omdat het de frisse, citrusachtige uitstraling van de ruimte benadrukt.

En de donkere houten belangrijke punten vormen een ongelooflijk contrast met de helderdere elementen, waardoor de ruimte als geheel wordt verankerd. [van beckwith interiors].

Oranje is de tint van voorkeur in het volgende interieur. Niet alleen schittert de bar met een sprankelende vurige tint, deze kleur verschijnt door het hele huis. Let op zijn aanwezigheid in de kunst aan de muur in de eetkamer, evenals de gedurfde bank in de woonkamer.

Zwarte en chromen barkrukken zijn een perfecte aanvulling, net als gouden hanglampen die de warme gloed van de kamer versterken. [van ana williamson architect]. We eindigen met een opvallende ruimte die witte aanrechtbladen combineert met chocoladeaccenten.

En laten we die onweerstaanbare grijze tint van de muren niet meer vergeten! er is net voldoende ruimte voor een bar met twee stoelen, waardoor deze keuken een ruimte is om te socializen terwijl een maaltijd wordt bereid.

Let op de afwezigheid van zwerfvuil in dit interieur, een ideale wens voor een kamer met uitzicht! [van home decorating ideas].

4 Bar In Keuken Ideeën

Bar in keuken een van multiplex bij de hanneke - opmaatzagen.nl

Bar In Keuken Een Van Multiplex Bij De Hanneke Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.opmaatzagen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën