Horeca Keuken Inrichting Keukens; Grootkeukens Voor Bouter Ideeën

Of u nu een nieuw restaurant opent of uw moderne restaurant renoveert, er is veel begrip dat in de lay-out van uw zakelijke keuken wil gaan. Hoewel het nu misschien niet zo veel aandacht zou krijgen als de plattegrond van uw eetkamer, is een veilige en milieuvriendelijke restaurantkeuken net zo essentieel voor een fantastische gastervaring.

Een goed doordacht plan voor een industriële keuken zorgt er nu niet alleen voor dat uw back-of-house (boh)-crew ongelooflijke maaltijden kan produceren, maar het verbetert ook de snelheid en efficiëntie van uw hele team - iets dat zich vertaalt in een betere reis voor al uw gasten.

Natuurlijk zijn geen twee restaurantkeukens hetzelfde, wat betekent dat je een industrieel keukenplan moet ontwerpen dat past bij de unieke behoeften van je restaurant (en je team).

Om u te helpen van onbeschreven blad naar uw droomplan voor commerciële keukens te gaan, behandelt dit artikel:. Zoals eerder vermeld, zijn geen twee lay-outs voor zakelijke keukens precies hetzelfde.

Daarom is het noodzakelijk om enkele belangrijke elementen van uw restaurant te begrijpen voordat u zich volledig in het ontwerp stort. Het is niet verwonderlijk dat de eerste factor waar u rekening mee wilt houden, uw menu is.

Uw keuken is tenslotte de plaats waar alles op uw menu wordt bewaard, bereid en gekookt, dus uw keukenplan is volledig afhankelijk van de vorm van maaltijden die u serveert.

En hoewel er positieve elementen zijn die je in de meeste commerciële keukens zult ontdekken, wordt de uitrusting die je gebruikt en de manier waarop je huis is ingericht bepaald door wat er op het menu staat.

Voordat u doorgaat met commerciële keukenontwerpen, moet u uw chef-kok informeren over hun behoeften. Uw chef-kok kent uw menu fantastisch en kan u helpen bepalen wat voor soort opslagruimte nodig is, uw restaurantuitrusting, hoe groot de keuken moet zijn en wat de beste stroom is voor de ruimte.

Je chef-kok kan ook input geven over wat je niet wilt, zodat je niet stopt met dure keukentechnologieën die nooit worden gebruikt. Als algemene vuistregel is de wijdverbreide verhouding tussen eetkamer en keukenruimte 60 tot 40, waarbij het kleinere onderdeel is gereserveerd voor de keuken.

Dit kan natuurlijk enorm verschillen, afhankelijk van het type locatie dat je runt en het beschikbare huis. Als je werkt met een kleine keukenindeling in een restaurant, moet je misschien ook compromissen sluiten.

Meet de keukenruimte die je bij de hand hebt op voordat je begint met het maken van ontwerpen. En onthoud dat het niet langer alleen een kwestie van vierkante meters is.

Daarnaast moet u rekening houden met zaken als ramen, stopcontacten, brandtrapdeuren en meer. Ten slotte moet u uw lokale gezondheids- en veiligheidscodes van binnen en van buiten begrijpen.

Neem contact op met organisaties zoals de occupational safety and health administration (osha), de food and drug administration (fda) en het ministerie van volksgezondheid van uw staat om meer te weten te komen over de moderne vereisten voor de opslag, veiligheid, bereiding, verwijdering van maaltijden, enz.

5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën

Horeca keuken inrichting keukens; grootkeukens voor - bouter

Horeca Keuken Inrichting Keukens; Grootkeukens Voor Bouter Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : bouter.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Inspiratie Woonkamer Inrichting Tips 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 6X Kleuren In Interieur Tips 5 Zelf Lampjes Maken Een Lamp Tot Leven Wekken 5X Schilderijen In Huis Tips 5 Zelf Schommel Maken Make Your Own Bull On A Swing 6X Mooi Bureau Voor Kinderkamer Ideeën 6X Tuin Dakterras Combinatie Tips 5 Aankleding En Decoratie Balkon Blog Verkoopstyling Tuin 4 Combinatie Tafel En Stoelen Choices 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Tips Bij Verhuizen