Horeca Keuken Inrichting 4Horeca Grootkeuken Techniek, Design, Service & Apparatuur Ideeën

U moet ook alle juiste restaurantlicenties en goedkeuringen voor uw commerciële keuken goed afsluiten. Dit kan het hele pakket omvatten van uw gebruiksattesten tot zaken als een afvalwatervergunning of een vuilcontainerplaatsingsvergunning.

Houd er bovendien rekening mee dat deze normen en de licenties kunnen variëren, afhankelijk van de plaats waar uw restaurant zich bevindt. Praat met een buurtinspecteur voordat u van tevoren aan de slag gaat met het ontwerp van uw industriële keukenplan om er zeker van te zijn dat u volledig voldoet aan de wetten in uw regio.

Nu u een beter idee heeft van wat u wilt en de verscheidenheid aan ruimte waarmee u werkt, kunt u beginnen na te denken over de prachtige elementen die de lay-out van uw restaurantkeuken zullen vormen.

Bij het plannen van de indeling van uw industriële keuken, moet u ervoor zorgen dat uw ontwerp voldoet aan de basiswensen van uw restaurant en de stroom tussen deze ruimtes.

Over het algemeen zijn er zeven basisfuncties waaraan uw keuken moet voldoen:. Elke keuken wil een transportgebied waar producten van leveranciers kunnen worden ontvangen. Zorg ervoor dat uw keuken een vrije laadruimte heeft voor transport en ontvangst (idealiter met voldoende parkeergelegenheid).

Hoewel deze omgeving moet worden afgesloten voor uw opslagruimtes om bederf tijdens het lossen te verminderen, hoeft het transportpunt zich niet in het hoofdwerkhuis van de keuken te bevinden.

De keuken van uw restaurant moet een verscheidenheid aan items opslaan, waaronder kookgerei, couverts en uw echte ingrediënten. Zorg ervoor dat uw keuken een prachtige opslagruimte heeft voor al deze items, inclusief pantry's voor droge goederen en commerciële koelkasten en diepvriezers voor bederfelijke levensmiddelen.

Je hebt ook kasten nodig voor apparatuur en regio-instellingen, zoals glazen, borden, bestek en beddengoed. Afhankelijk van de vorm van voedsel dat uw restaurant bereidt, heeft u waarschijnlijk verschillende gebieden voor voedseleducatie nodig - dit is met name essentieel als u zich richt op bedrijven met voedselallergieën of strikte dieetvereisten.

Zorg er bij het ontwerpen van uw voedselbereidingsruimtes voor dat ze de juiste ruimte op het aanrecht hebben, minder gereedschap en opslagruimte voor extra gereedschap. Waarschijnlijk kies je ook voor aparte wasruimtes voor de maaltijden, zodat je stoffen nooit in contact komen met je vuile vaat.

Houd er rekening mee dat voedselbereidingsgebieden dicht bij een koelkast moeten worden geplaatst, zodat boh-personeel snel en veilig bederfelijke ingrediënten kan bewaren totdat ze klaar zijn om te worden gebruikt.

Dit is de plek waar de actie plaatsvindt. Nadat het voedsel is klaargemaakt, wordt het naar uw kookstations verplaatst. Deze ruimtes zijn uitgerust met de juiste apparatuur voor het volume en het soort voedsel dat u serveert.

De meeste restaurants hebben gasfornuis-ovencombinaties in hun kookstations, evenals commerciële friteuses. Het is echter mogelijk dat uw restaurant extra kookapparatuur heeft voor buitengewone gerechten.

Elk kookstation moet bovendien worden uitgerust met een digitale keukenbestellingsgadget (ook bekend als een keukendisplay-gadget of kds). Dit is een tablet of beeldscherm waarop digitale bestelbonnen worden weergegeven die direct vanuit uw restaurant-kassasysteem zijn verzonden.

Dit stukje technologie is cruciaal voor een naadloze communicatielijn tussen uw front-of-house (foh) en boh-teams, wat uiteindelijk helpt om het aantal tickets te verminderen en fouten te elimineren.

Zodra uw gerechten zijn gekookt, willen ze nauwkeurig worden geplateerd en gegarneerd voordat ze worden overtroffen aan servers die ze aan uw gasten zullen bezorgen. Dit gebied moet zo dicht mogelijk bij de eetkamer zijn, zodat er minder afstand is voor het personeel om van de keuken naar het eetgedeelte te reizen.

Het is bovendien een goed idee om uw servicelocatie uit te rusten met warmtelampen die voedsel op temperatuur houden totdat het wordt opgepikt door servers.

5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën

Horeca keuken inrichting 4-horeca grootkeuken techniek, design, service & apparatuur

Horeca Keuken Inrichting 4Horeca Grootkeuken Techniek, Design, Service & Apparatuur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : 4-horeca.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën