Horeca Keuken Inrichting Keukeninrichting In De Splinternieuwe Miss Ideeën

Alle gerechten die je keuken verlaten, moeten daarna weer terugkomen. Uw commerciële keuken heeft een speciale afhaalruimte voor het foh-team van werknemers om vuile borden, bestek en verschillende items af te geven.

Deze plaats moet niet alleen voldoende ruimte hebben voor een team van arbeiders om vuile vaat te stapelen die is uitgerust om te worden gewassen, maar er moet ook voldoende afvalverwerking zijn voor eventueel overgebleven voedsel.

Van vuile borden tot de keukenapparatuur zelf, er wordt veel schoongemaakt in een zakelijke keuken. Zorg ervoor dat uw keuken een prachtige reinigingsruimte heeft die is uitgerust met spoelbakken met drie compartimenten, industriële vaatwassers en droogrekken.

Hoewel elke lay-out van de bedrijfskeuken uniek is, zijn er enkele ontwerpen in restaurantkeukenformaat die als een echt startpunt kunnen dienen. Hieronder vindt u zes voorbeelden van commerciële keukengrafieken die u in de meeste restaurants aantreft:.

Zoals de naam al doet vermoeden, richt het meeting line keukenformaat zich op de ontmoeting van elk gerecht. In deze lay-out is er een centrale rij of eiland uitgerust in een enkele lijn.

Hierdoor kunnen elementen naadloos overgaan van een maaltijdvoorbereidingsstation naar het koken en ten slotte een servicegebied waar de bereikte artikelen worden opgehaald en afgeleverd bij klanten.

De lay-out van de lopende band is eersteklas voor snel eten en snelle informele eetgelegenheden met systematische voorbereiding, zoals chipotle of sweetgreen. Een ander populair ontwerp voor een zakelijke keuken is de eilandindeling.

In deze configuratie staat de maaltijd centraal. Deze vaardigheid zorgt ervoor dat alle keukenapparatuur die aan koken is gewijd, zoals ovens, fornuizen en friteuses, zich allemaal in het midden van de keuken bevinden in een eilandachtige opstelling.

In een eilandindeling worden alle niet-kookstations, zoals het afwasstation en de bereidingsruimten voor maaltijden, naar de omtrek van de keuken geduwd. De eilandgrafiek is de fantastische lay-out van de restaurantkeuken voor locaties met voldoende keukenhuis voor een aantal werknemers om rond te gaan.

Als u kiest voor een indeling in zonestijl, is het mogelijk dat uw keuken voor elke onderneming in afzonderlijke zones wordt verdeeld (bijvoorbeeld voedselbereiding versus afwassen).

Of deze zones zijn gebaseerd op elke vorm van gerecht dat wordt bereid (bijvoorbeeld een saladestation versus het gebakstation). In dit soort opstelling zou je mogelijk een toegewijde kds nodig hebben voor elke zone.

Het bestemmingsplan is geweldig voor restaurants met verschillende menu's en een breed scala aan items die moeten worden voorbereid, zoals motelrestaurants, cateringkeukens, toernooiruimtekeukens en van tijd tot tijd zelfs spookkeukens.

Dit ontwerp van de restaurantkeuken is echter geen goede keuze voor kleine keukens, omdat er niet veel multitasking mogelijk is. In een kombuis zakelijke keukenopstelling zijn alle uitzonderlijke stations en keukenapparatuur langs de omtrek van de keuken geplaatst.

Als de keuken erg krap is, kan dit betekenen dat het geheel langs slechts twee parallelle muren zit. De kombuisschets is het beste voor een locatie met een kleine keukenindeling en weinig personeel, zoals een foodtruck.

Van alle voorbeelden van commerciële keukenformaten is misschien wel de meest unieke keuze het open keukenontwerp. Een open keuken formaat capaciteit dat de commerciële keuken open is naar de eetzaal, zodat klanten alle actie die achter de schermen plaatsvindt kunnen zien.

Diners zijn grote aanhangers van deze opzet en een harvard ontdekte dat de tevredenheid van kopers met 17,3% steeg en dat de service 13,2% sneller was wanneer klanten en koks elkaar konden zien.

5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën

Horeca keuken inrichting keukeninrichting in de horeca: splinternieuwe miss

Horeca Keuken Inrichting Keukeninrichting In De Splinternieuwe Miss Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.missethoreca.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën