Horeca Keuken Inrichting Goede Keukeninrichting Essentieel Voor Rust En Rendement Ideeën

Als u kiest voor een open keukenopstelling, moet u hete kookapparatuur zo ver mogelijk uit de buurt van klanten houden. In sommige gevallen zou het misschien zinvol zijn om een ​​glazen scheidingswand toe te voegen tussen het verzorgingsgebied en de eetzaal.

Open keukenlay-outs zijn gebruikelijk in high-end eetgelegenheden, de plek waar de chef-koks aan het werk zijn, is een fase van de ervaring.

Een laatste commerciële keukengrafiek om te overwegen is de ergonomische lay-out. In dit geval staat ergonomie voorop, welke capaciteitsverhogende groep werknemers comfortabel is en zo min mogelijk wil oversteken om hun taken uit te voeren.

In een ergonomische keukenopstelling van een restaurant worden kookgerei en benodigdheden dicht bij elkaar geplaatst. Dit zorgt ervoor dat medewerkers niet hoeven te reiken, hurken, buigen, strekken of rondlopen om te krijgen wat ze nodig hebben.

De ergonomische commerciële keukengrafiek is perfect voor restaurants met onorthodoxe keukenlay-outs, de omstandigheden op de plaats kunnen inspannender zijn voor het personeel.

Zodra u een vloerformaat hebt bepaald dat voornamelijk is gebaseerd op de hierboven vermelde voorbeelden van schetsen van commerciële keukens, bent u klaar om de authentieke ontwerpdetails te plannen.

Geen telnummer welk commercieel keukenplan u kiest, u moet rekening houden met het volgende bij het opstellen van uw ontwerpen. Eerst en vooral moet u nadenken over hoe u het meeste uit het beschikbare gebied kunt halen.

Dit vermogen om precies te weten wat je wel nodig hebt, en waardering voor welke nice-to-haves je niet nodig hebt. Zelfs als je keuken maar een kwart van je hele restaurant in beslag neemt, denk dan aan creatieve benaderingen om het meeste uit het huis dat je hebt te halen.

Elk bedrijfskeukenplan moet worden ontworpen met de workflow in gedachten. Dit betekent dat je de ruimte zo indeelt dat er rekening mee wordt gehouden met de bewegingen die dagelijks in de keuken plaatsvinden.

Wanneer alle stations in uw keuken met de stroom meegaan, in een logische richting gaan, vermindert dit niet alleen verwarring, maar kan het ook ongelukken voorkomen.

Zelfs als u werkt met een kleine keukenindeling van een restaurant, moet uw grafiek rekening houden met de stroom van levering en opslag tot en met koken en schoonmaken.

Hoewel de indeling van uw restaurantkeuken moet worden ontworpen met uw huidige wensen in gedachten, moet u er rekening mee houden dat uw menukaart zal veranderen.

Uw keuken moet een aantal flexibele diagrammen hebben die toekomstige menuwijzigingen kunnen accommoderen. Dit kunnen rekken, rekken en voorbereidingstafels met wielen zijn, zodat u uw ruimte naar behoefte kunt herschikken.

5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën

Horeca keuken inrichting goede keukeninrichting essentieel voor rust en rendement

Horeca Keuken Inrichting Goede Keukeninrichting Essentieel Voor Rust En Rendement Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.missethoreca.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën