Horeca Keuken Inrichting Kühlungsborn Alte Hafenkneipe Mit Neuem Herzstück New Gastroline Ideeën

Goede sanitaire en beveiligingsmaatregelen zijn essentieel om uw klanten en uw personeel te beschermen. En in de nasleep van covid-19 is het nog duidelijker geworden dat geschikte restaurantreiniging niet onderhandelbaar is.

Houd bij het ontwerpen van uw ruimte rekening met sanitaire voorzieningen door uw lokale gezondheidscodes en voedselbeschermingsvoorschriften te raadplegen. U zult waarschijnlijk strikte normen ontdekken die de indeling van uw zakelijke keuken bepalen, zoals de manier waarop voedselbereidingsgebieden moeten zijn van afvalverwerkingsstations, waar handenwasstations worden geplaatst, en meer.

En richt niet alleen de aandacht op voedselbescherming en sanitatie. Uw commerciële keukengrafiek moet ook worden ontworpen met de veiligheid van uw personeel in gedachten. Deze capaciteit zorgt voor perfecte haarduitgangen, grondafvoeren, rookmelders, ovenblussers en meer.

Te midden van de covid-19-pandemie moet u mogelijk ook aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen, zoals het toevoegen van vloermarkeringen om sociale afstand te bevorderen, of het toevoegen van displays aan afzonderlijke werkstations.

Uw keukenontwerp moet bovendien rekening houden met hoe uw boh-team nieuwe medewerkers zal begeleiden en opleiden. Dit is met name belangrijk voor restaurants met een groot keukenpersoneel, waar het nodig kan zijn dat iemand, zoals een overheidskok, toezicht houdt op het werk dat wordt gedaan.

Als dit het geval is in uw restaurant, overweeg dan om minder muren of scheidingswanden te gebruiken, zodat toezicht minder moeilijk is en een groep werknemers gemakkelijk met elkaar kan praten.

Hoewel sommige restaurantkeukens meer technologisch vooruitstrevend zijn dan andere, kan vrijwel elke locatie profiteren van een keukenweergaveapparaat (kds). Met een kds kan uw complete boh-crew elk gegenereerd ticket zien en alle informatie presenteren die ze nodig hebben om snel en nauwkeurig orderdetails te bevestigen - een systeem dat veel milieuvriendelijker is dan het gebruik van alleen papieren tickets of fiches.

Het is geen geheim dat industriële keukens veel energie verbruiken en het grootste deel van dat stroomverbruik kan worden onderverdeeld in twee belangrijke categorieën: hvac en koken.

Koken verbruikt ongeveer 35% van de energie die een restaurant gebruikt, terwijl verwarming en koeling ongeveer 28% van de energiekosten verbruiken. Rust je keuken uit met energiezuinige keukenapparatuur om het grootste deel van je elektriciteitskosten laag te houden.

U moet bovendien rekening houden met de opstelling van deze apparatuur in uw ruimte om de efficiëntie te verbeteren. Plaats uw koelgereedschap bijvoorbeeld een eindje verwijderd van uw kookstations, zodat uw koelkasten niet harder hoeven te werken om meer warmte te compenseren.

Zoals opgemerkt, is het hvac-systeem van uw restaurant ook een belangrijke bron van krachtverbruik in uw restaurant. Als uw restaurant al een hvac-gadget heeft geïnstalleerd, zorg er dan voor dat dit apparaat wordt geïnspecteerd door een professional om te controleren of het geheel werkt.

In sommige gevallen kan het upgraden van uw verouderde hvac een enorm verschil maken in uw gewone stroomverbruik (en kosten).

5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën

Horeca keuken inrichting kühlungsborn - alte hafenkneipe mit neuem herzstück new gastroline

Horeca Keuken Inrichting Kühlungsborn Alte Hafenkneipe Mit Neuem Herzstück New Gastroline Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.newgastroline.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Geel De Keuken Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën