Servies Planken Keuken Sweet Home DiyIdeen Fürs Zuhause Diese Regale Kann Man Selber Ideeën

Op zoek naar ideeën voor keukenrekken? keukenopbergers kunnen in veel verschillende vormen voorkomen dan traditionele wandkasten. Open rekken zijn een fantastische keuze als je de trotse bezitter bent van een oogverblindende serviescollectie, of een fervent kookdiner bent die graag onderdelen bij de hand heeft.

Alles laten zien is echter niet voor angsthazen, omdat het een zekere mate van toewijding vereist om kasten er mooi uit te laten zien. Keukens met rijen onder- en bovenkasten bieden de ruime opbergruimte die de meesten van ons nodig hebben, maar het zijn de open rekken die onze keukens karakter geven.

In die kasten laten we de items zien die we het meest gebruiken of de stukken waar we het meest van houden, zoals de kookboeken met ezelsoren met onze favoriete recepten of een gekoesterde ovenschotel die door een grootouder is overtroffen.

De items die we laten zien, bieden een kijkje in onze gewoonten en ons leven, dus het is de moeite waard om na te denken over wat we bewaren en wat we opbergen.

Het decanteren van uw kookbenodigdheden in nette bijpassende potten levert een positieve hoeveelheid voldoening op en maakt het gemakkelijk om te zien of u bijna geen ingrediënten meer heeft.

Naast het netjes houden van uw schappen, worden uw droge goederen ook luchtdicht bewaard. Dit type planken vereist wel wat stof, maar we veronderstellen dat de stylingvoordelen echt de moeite waard zijn.

Als je een mooi hout hebt gekozen voor je werkbladen (en wandtegels die ze aanvullen), gebruik dan dezelfde bussen voor je kasten, want dit zorgt voor een evenwichtige uitstraling.

Chocoladebruin en eendeneiblauw is altijd een triomfantelijke combinatie. Als je kiest voor gekleurde tegels, bedenk dan wat je op de planken wilt zetten. Hier zijn het servies en andere objecten zorgvuldig geselecteerd om de tonen van de bomen en tegels te weerspiegelen.

In plaats van open planken heeft een open wandkast een slimmere aantrekkingskracht, omdat het schrijnwerk op dezelfde manier zal zijn als de ontspanning van uw keuken, maar u toch uw mooiste mokken, theepot of iets anders kunt gebruiken meest bij de hand.

Wees vindingrijk met kleine ruimtes. Een ondiepe muur of smalle opening is een kans voor wat slimme opslag. Het kan ook een op maat gemaakte optie voorstellen als vervanging dan een 'kant-en-klare' variant, maar elke chippie of handige persoon die echt zijn zout waard is, moet in staat zijn om planken op maat te maken.

Maak van opbergen een elegant kenmerk met een wand-tot-wand rekkensysteem. In dit geval hebben de struiken subtiele grijstinten in de nerven die perfect passen bij de kasten.

Rekken zijn niet alleen voor muren. Een kant van een eiland vullen met open kasten in dezelfde stof als wandkasten is een uitstekende manier om kleur en tijdverdrijf in uw keukenschema over te brengen.

5 Servies Planken Keuken Ideeën

Servies planken keuken sweet home: diy-ideen fürs zuhause – diese regale kann man selber

Servies Planken Keuken Sweet Home DiyIdeen Fürs Zuhause Diese Regale Kann Man Selber Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tagesanzeiger.ch

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Binnenkijken Bij Een Interieurblogger Kate Van Copy Cat 6X Kleine Tuin Inrichten Tips 6X 5 Opmerkelijke Badkamer Ideeen Ideeën 5X Tegels Met Patroon De Badkamer Ideeën X Moodboard Stay Determined Tips 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën 6X Inspirerend Stijlvol Overnachten Europa Ideeën 6X Kaars In Fles Tips 5X Leuke Interieur Ideeen Tips 6X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X Kleden In Woonkamer Tips 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën