Servies Planken Keuken Büro Famos — Arcs Porcelain Tableware Ideeën

Breek een reeks apparaten op met eenvoudige planken in dezelfde kleur als je kasten. Beugels in dezelfde stof als je vloer en werkbladen zorgen voor een rustig gevoel dat prettig is voor het oog.

Een antieke werkbank is een geweldige keuze voor keukenopslag. Om het er netjes uit te laten zien, gebruikt u een rij verpakkingscontainers om opvallende dingen op te bergen, zoals bakgerei en apparatuur, zodat u ze zonder problemen kunt vinden wanneer u ze nodig hebt.

Opbergen is geen probleem in deze keuken, maar het draadwandrek zorgt voor de perfecte finishing touch. De donkere metalen tinten passen bij de leistenen vloer en grijze wandtegels met patroon, en bieden ook een ruimte voor thee- en koffieopslag.

Planken in dezelfde kleur als uw kasten hebben een uniformiteit die betoverend zal zijn voor diegenen die houden van een strakke en strakke uitstraling.

De verfijnde grijze achtergrond die hier wordt getoond, biedt oneindige mogelijkheden voor het rangschikken van planken (als je je tijd zo wilt besteden - geen oordeel).

Als je het leuk vindt om dingen te verzamelen, zoals vintage potten, ongelooflijk vazen ​​of levendig serviesgoed, waarom zou je ze dan in een kast verbergen? maak een ruimte waar je ze elke dag kunt zien.

Als u houdt van het uiterlijk van een traditioneel wels dressoir, maar niet de ruimte heeft, waarom monteert u dan niet alleen het bovenste gedeelte van een kast aan de muur? verf het dressoir in dezelfde tint als uw keukenkasten en gebruik het om mokken, glazen en borden weer te geven.

Voeg een hoge plank toe boven een achterwand om kunstwerken te laten zien, evenals verleidelijke blikken, potten en maaltijdverpakkingen.

Plankruimte hoeft niet in elementaire termen praktisch te zijn; hier keuken-thema ingelijste prints geven karakter aan de kamer. Hergebruik enorm blikken als gebruiksvoorwerpenhouders, en oude glazen flessen als knopvazen.

Hoeken in keukens mogen nooit worden genegeerd. Ze bieden een stiekeme opbergruimte en zijn een uitzonderlijke regio om kookboeken, geëmailleerd servies en koperen accenten uit te stallen, zoals hier te zien.

Maak gebruik van zelfs de smalste ruimtes met behulp van planken die precies tussen twee muren passen. Maak gebruik van de breedte van een complete muur met op maat gemaakte kasten zoals dit ontwerp, dat showplanken combineert met kaartenbakken, zodat je decoratieve items kunt tentoonstellen en ook de dagelijkse rommel kunt verbergen.

En met een op maat gemaakt ontwerp is het gemakkelijk om het af te stemmen op de stijl van de kamer met kleine kleine lettertjes zoals houten lijsten of sierlijsten, of om het te laten opgaan in de muur met behulp van een uniforme kleur.

Een boekenkast of opbergmeubel kan nu in een assortiment van maten, materialen en kleuren worden geleverd of zelfs worden aangepast aan uw persoonlijke decoratie.

Het is een waardevol meubelstuk en kan in elke kamer van het huis worden gebruikt. Om een ​​beetje extra hobby aan je muur te creëren lijken asymmetrische ontwerpen te zijn en voor lastigere ruimtes zijn er veel smallere voorkeuren beschikbaar, perfect om tussen twee vensters te knallen.

Voel je niet verplicht om ze alleen voor boeken te gebruiken, ze zijn ook de beste vitrinekast.

5 Servies Planken Keuken Ideeën

Servies planken keuken büro famos — arcs porcelain tableware

Servies Planken Keuken Büro Famos — Arcs Porcelain Tableware Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.buerofamos.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën