Keuken Achterwand Ideeen Rückwandbeispiele Ideeën

Voor een high-end look past u uw achterwand aan op uw keukenwerkblad. Dit werkt het beste bij gladde materialen zoals marmer of laminaat. Of je nu gaat voor de echte factor of voor een materiaal met marmereffect, marmer geeft je keuken een modern tintje.

Contrasteer het eigentijdse marmer met een blauwe shaker-modekeuken voor een dromerige afwerking. In een kleurrijk keukenschema is het eersteklas om de achterwand eenvoudig te houden, om de ruimte niet te overweldigen.

Tegels zijn een traditionele voorkeur voor een gemakkelijk te reinigen achterwand in de keuken. Metrotegels voegen een modieus diagramding toe aan een praktische oplossing.

Een achterwand wil echter niet stoppen bij het fornuis en de spoelbak. Wikkel de tegels rond de totale keuken voor een elegante en praktische look. Als je een onpartijdige keuken hebt, zullen tegels met patronen een vleugje kleur en persoonlijkheid toevoegen.

Deze blauwe vintage lijkt tegels te zijn die een blauw contact toevoegen aan de crèmekleurige keuken en een verrassende achtergrond bieden voor de gootsteen. Door de bovenkant van de tegels in te kaderen met een zwevende plank, blijft de achterwand er beknopt uitzien en springen de tegels met patroon eruit.

Je hebt geen kleur nodig om een ​​bewering te doen met een keukenachterwand. In deze volledig witte keuken in scandi-stijl creëren zeshoekige tegels een modern honingraateffect aan de achterkant van de gootsteen, waardoor deze keuken een interessante laag krijgt, behalve dat ze kleur toevoegen.

Gebruik voor een gedurfde look een patroon om een ​​keukenachterwand te domineren. Maak het patroon speelser door uitzonderlijke stijlen te gebruiken op tegenoverliggende muren.

Dit speelse exemplaar contrasteert met de eenvoudige houten kasten. Het onpartijdige grijze kleurenschema vermijdt echter dat de ruimte wordt overweldigd. Wees niet bang dat dit geen echt goud of zelfs metaal is, het staat bekend als 'tek wall'.

Het is een modern alternatief voor tegels die zijn gemaakt van mdf-materiaal. Het lijkt misschien in vorm voor een prins, maar dit gouden uiteinde is vrijwel een goedkopere optie.

'het is niet alleen gemakkelijk en snel aan te passen in vergelijking met tegels, maar het zorgt ook voor een veel indrukwekkender uiterlijk tegen minder kosten!', zegt darren watts van wren.

Combineer een gouden achterwand met onbedekte bakstenen muren voor een unieke draai aan de industriële trend. Er is geen regel om te zeggen dat u een gelijke spatwand wilt hebben voor achter het fornuis en de spoelbak.

In werkelijkheid zullen niet alle materialen voor elk gebied werken, waardoor het de ideale kans is om te spelen met speciale ontwerpen. In deze keuken zijn tegels met een kleiner patroon gebruikt om de alkoof voor het fornuis te betegelen.

In plaats van dit na te bootsen door de spoelbak te gebruiken, zijn er zes grote niet-passende tegels gekozen om een ​​plaatsingsontwerp te creëren. Als je ervoor kiest om je tegels te mixen, blijf dan bij hetzelfde kleurenpalet of een vergelijkbare schets om de keuken aan elkaar te binden.

5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën

Keuken achterwand ideeen rückwandbeispiele

Keuken Achterwand Ideeen Rückwandbeispiele Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bokmerk.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën