Keuken Achterwand Ideeen Leuke Ideeën Voor Een Stijlvolle Keukenwand Satink Keukens

Glamoureus en praktisch, een glazen achterwand kan op zichzelf al een mode-statement zijn in een keuken. Het is niet alleen een gestroomlijnd alternatief dat naadloos in uw keukeninrichting past en zeer moeiteloos schoon te maken is, maar het zal ook helpen om het licht door de kamer te laten zweven.

'een bonus van reflecterende spatschermen, zoals glas, is hun vermogen om licht door de kamer te weerkaatsen', zegt hayley. ‘plaats verlichtingsarmaturen onder de kast op wandgadgets om licht in de kamer te spiegelen, sfeer te kweken en sfeer voor gezellige avonden in de keuken.

’. Een fluweelzachte matte afwerking is de ideale manier om een ​​hypermodern designgevoel in uw keuken te krijgen. U kunt de look krijgen met matte eindtegels, of voor een extreem geavanceerde uitstraling kiest u voor laminaat of een vergelijkbaar materiaal voor een glad oppervlak.

Als je vastbesloten bent om voor de volledig matte look in je keuken te gaan, voeg dan een paar glazen voorwerpen en verschillende gestroomlijnde accessoires toe om het licht rond te laten zweven en te voorkomen dat de kamer er te plat uitziet.

Deze hangende keuken is met zijn tegelkeuze boven en voorbij gegaan. In plaats van te stoppen voor de afzuigkap, is de hele omgeving van het fornuis betegeld met grijs getinte tegels. Door de hele ruimte te betegelen, wordt de aandacht niet afgeleid van de opvallende blauwe kasten die perfect passen bij de grijze tegels.

Als je één kleur tegel op een achterwand gebruikt, gebruik dan een paar kleurstoffen in dezelfde tint om het effect te verzachten en diepte toe te voegen. Gerelateerd: ideeën voor keukeneilandverlichting om al uw behoeften te verlichten - van koken tot gezelligheid.

De aandacht zit hem in het detail. Kleine tegels zijn het beste voor het toevoegen van textuur en decoratieve activiteit aan keukenmuren. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan stijlen, variërend in vorm, grootte en kleur.

Een mozaïektegelontwerp wil niet overdreven en kieskeurig zijn; voor een meer eigentijdse twist kies je voor kleine tegels in een eenvoudig kleurenschema. Denk bij het plannen van het voegen van tegels na over het gebruik van donkerder gekleurde voegen zoals deze voor een strak, gemakkelijk schoon te maken schema.

Een roestvrijstalen achterwand is niet voor niets een traditionele voorkeur. Het is gemakkelijk schoon te maken, modieus en bestand tegen alle warmte die door het fornuis wordt afgegeven. Het doek is enorm veelzijdig, het kan typisch lijken in combinatie met houten kasten, of modern als het wordt geplaatst naast overmatige glansafwerkingen.

Zoals hierboven vermeld, zijn er een hele reeks stoffen die u als spatwand kunt gebruiken als vervanging voor tegels, waaronder glas, roestvrij staal, laminaat en corian. Sommige van de keuzes zijn echt eenvoudiger om glad te strijken en goedkoper dan tegels.

Als u echter op zoek bent naar een nauwkeurige alleskunner, stelt magnet's hayley voor om voor glas te kiezen. ‘een buitengewoon allround materiaal voor de spatwand van een kookplaat of spoelbak, glas is sterk, onderhoudsarm, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

’. 'als je een klein budget hebt, denk dan eens aan een laminaatachterwand', stelt hayley voor. ‘onderschat niet de mode en mogelijkheden die met laminaat in de keuken te behalen zijn. Magnet biedt een chique bepaling van laminaten om een ​​meer kleed gevoel te creëren met een beperkt budget, waaronder prachtige terrazzo- en veined slated-stijlen.

' onderga echter in het idee dat laminaat vanwege zijn plastic eigenschappen niet langer achter een fornuis zal werken.

5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën

Keuken achterwand ideeen leuke ideeën voor een stijlvolle keukenwand satink keukens

Keuken Achterwand Ideeen Leuke Ideeën Voor Een Stijlvolle Keukenwand Satink Keukens

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.satink-zwolle.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën