Keuken Achterwand Ideeen Keukenachterwand Pimp Your Kitchen Ideeën

Een ander goedkoper alternatief voor tegels dat achter het fornuis kan worden gebruikt, is tek walls, zoals eerder aangehaald. Verkrijgbaar in diverse eigentijdse designs.

Welk uiteinde je ook kiest, speel met de sterkte van het materiaal, voeg een beschermende laag toe voor veel minder vette afwerkingen en achtergrondverlichting of naar beneden gericht licht om het beste uit textuur en fijne steenpatronen te halen.

Als u uw keuken wilt verbeteren, mag u een mooie keukenachterwand absoluut niet missen. Het ziet er niet alleen mooi uit en helpt al je formaatelementen aan elkaar te binden, maar het zal ook een welkom idee zijn terwijl je een storm kookt! maar waar begin je als er zoveel keukenachterwanden zijn.

Je eerste gedachte als je denkt aan achterwanden in de keuken, kan ook meteen gaan naar de klassieke witte metrotegels of vierkant gesneden mozaïeken. Maar het zal je misschien verbazen dat er een hele wereld aan mogelijkheden is.

Van zwarte visgraat en turquoise geometrische tegels tot stenen scheidingswanden en houten achterwanden tot kleuren van blush en gele accenten, er is iets dat bij elke stijl en stijl past.

Hoewel marmer en graniet misschien ook de meest gebruikte materialen in een keuken zijn, voegt een stenen muur visueel tijdverdrijf en textuur toe aan een witte keuken.

Het is gemakkelijk af te vegen en geeft een modern deel aan uw ruimte. Deze tegels zijn op dit moment helemaal in en zijn een schattige manier om je keuken buitengewoon op te fleuren! speel met verschillende kleuren groene zeemeermintegels om je keukenachterwand een gestructureerd gevoel te geven.

Betegelen is een taak die eersteklas aan de autoriteiten wordt overgelaten, zodat het de eerste keer echt perfect is. Aandacht voor element en veel ervaring zijn de topkenmerken die u verlangt in een spatwandtegelexpert.

Je kunt echt niet fout gaan met deze klassieke draai aan de metrotegel. Combineer deze zeshoekige tegels met wit patroon met donkere voeg voor een schattige, vintage-geïnspireerde look.

Voeg een vleugje pracht toe aan uw nieuwe keukenachterwand met deze lantaarnvormige witte tegels. Gebruik een contrasterende donkere voeg om van het arabeskpatroon een centraal punt in de kamer te maken.

Vergeet niet met voegmiddel dat je wilt vasthouden en schoon wilt houden, zeker als je een lichte kleur hebt gekregen. We zijn ons er allemaal van bewust dat het schrobben van voegmiddel een van de minst geprefereerde reinigingstaken is, dus daarom kan het de moeite waard zijn om een ​​tegelreiniger te gebruiken om speciaal alle voegmiddel te reinigen voor de duur van uw huis.

Ontdek wat een tegelreiniger voor uw huis ontzettend veel zal kosten. Neem een ​​draai aan de standaard witte chevron-tegels door te kiezen voor een laag met witte, zwarte en grijze tegels.

Dit kleuraggregaat past uitstekend in elke moderne keuken. Deze strakke zwarte achterwand geeft een ruimtelijke dimensie aan deze goed verlichte, scandinavisch geïnspireerde keuken.

Hoewel het mooi is, wees gewaarschuwd - je zult bovenop de schoonmaak moeten blijven om het glanzend te houden!. Dit is elk een spannende en functionele optie.

Houd uw gezin georganiseerd door het dinermenu voor de week op te schrijven of personaliseer uw huis met enkele eigenzinnige tekeningen.

5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën

Keuken achterwand ideeen keukenachterwand pimp your kitchen

Keuken Achterwand Ideeen Keukenachterwand Pimp Your Kitchen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.pimpyourkitchen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën