Rommelige Vintage Keuken Willen Wij Een Keuken? • Rachèl Kromdijk Ideeën

Richt ruimtes in voor barbecuevoorbereiding en recycling van blikjes en flessen buitenshuis, om slijtage aan de keuken te minimaliseren. Zorg ervoor dat je vrienden toegang hebben tot insectenwerende middelen en schaduw, zodat ze niet naar binnen en naar buiten hoeven.

Zorg ervoor dat alle vleeseducatieve schotels of snijplanken in een zak gaan om ze later mee naar binnen te nemen. Snijd of plaats gekookt vlees niet op de schaal die vroeger werd gebruikt om het klaar te maken.

Positief is dat de chef-kok van het barbecuestation een vleesthermometer heeft om ervoor te zorgen dat het eten uitstekend wordt bereid. Zorg ervoor dat restjes goed en snel worden gekoeld.

Voorkom dat gasten voortdurend de koelkast of vriezer moeten openen, de kasten en laden moeten openen of het fornuis moeten aanzetten. Gebruiksvoorwerpen waarvan u vermoedt dat ze gewenst zijn, moeten comfortabel beschikbaar zijn waar u toezicht kunt houden.

Als u roken in uw huis toestaat, let er dan specifiek op dat asbakken op de juiste manier worden gebruikt. Als een vriend je helpt met de hostingtaken, voorkom je dat je overbelast raakt en heb je extra plezier.

Vertel je vrienden aan het begin wie je steunt en zorg ervoor dat ze begrijpen dat ze de apparaten niet mogen gebruiken of zelf in lades of kasten moeten rommelen.

Het hebben van een groter paar ogen is vooral handig bij jongeren en tieners. Als je de meest recente keukentrends hebt gevolgd, weet je dat de voorraadkast van de butler een geweldige comeback maakt.

Ga je gang, google het nu. Je zult zien dat inloopkasten groter, hoger en meer gevraagd zijn dan ooit. En daarop zeggen we: "yay!". Bij bob webb hebben we onze versie liefdevol de 'messy kitchen' genoemd.

Waarom? omdat het zoveel meer is dan een voorraadkast. Het is echt een aparte keuken/bijkeuken waar je het koffiezetapparaat kunt onderhouden, de afhaaldozen kunt opbergen, de feestschalen kunt klaarmaken en zo rommelig kunt worden als je wilt.

Sluit gewoon de deur, en ta-da - je fundamentele keuken is schoon als een fluitje en niemand hoeft te weten wat er achter gesloten deuren gebeurde. Wanneer u uw 'messy kitchen' op maat maakt met bob webb, wilt u deze zeker personaliseren voor de manier waarop u ervoor kiest om te leven.

Geen idee is te groot of te klein. Laten we beginnen met de must-haves: rekken van vloer tot plafond voor het bewaren van allerlei soorten maaltijden, soeppannen, soepterrines en grote schotels; uitstekende kasten met open en gesloten opberg- en uitrolorganizers; gladde stenen werkbladen voor extra stevigheid en eindeloze voorbereidingsruimte.

Natuurlijk wil je een prep spoelbak, een tweede koelkast en misschien zelfs een tweede vaatwasser. En vergeet de lades niet. Heel veel voor al die messen, gardes en oneindige gadgets die je meestal verzamelt.

Oké, laten we nu eens nadenken over hoe de dingen eruit moeten zien. Moet het passen bij de belangrijkste keuken. Er totaal anders uitzien. Of een hybride van beide zijn? moet het harmonieus samengaan met de vloeren, werkbladen en kasten van de fundamentele keuken? of lijkt het meer 'pantryesque' en antiek met charmante accenten zoals een smeedijzeren pottenrek, schoolgebouwverlichting of rustieke bakstenen accentwanden en vloeren? neem een ​​kijkje op houzz.

Com en andere online bronnen en je zult versteld staan ​​van alle keuzes en ideeën voor de manier waarop je gepersonaliseerde voorraadkast kan functioneren en bloeien.

5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën

Rommelige vintage keuken willen wij een keuken? • rachèl kromdijk

Rommelige Vintage Keuken Willen Wij Een Keuken? • Rachèl Kromdijk Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.rachelkromdijk.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën