Rommelige Vintage Keuken Donkere En Armoedige In Arm Appartement Van Oud Ideeën

Op de achtergrond hebben een onervaren en paarse bloemenvaas, een witte broodrooster en plastic containers aan de zijkant gezeten. Het is niet langer duidelijk of dit blake's eigen keuken is bij haar thuis met ryan reynolds.

Ze poseerde onlangs intern de identieke ruimte, pronkend met gouden kranen in de keuken en een onbedekte bakstenen muur en pluizige kruk in de open woonruimte. Maar een eerdere video van de zelfgemaakte verjaardagstaart van de ster deelde een glimp van het interieur van een zeer unieke keuken, die beschikt over witmarmeren werkbladen, een houten vloer en kasten afgewerkt met gouden details.

Blake en ryan wonen samen met hun drie kinderen, inez, betty en james, in een huis ter waarde van $ 5,7 miljoen in de wijk pound ridge in new york. Het echtpaar bood het huis in 2012 aan, zes maanden nadat ze begonnen te daten, compleet met zeven slaapkamers en zes toiletten op een oppervlakte van 11,65 hectare, inclusief een buitenschuur.

Over hun beslissing om buiten de stad te wonen, vertelde ryan aan the project: "we wonen niet in l. A. We wonen op een boerderij in new york. En we leiden geen wild en sullig leven.

". Het paar is berucht om hun privéleven, maar blake deelde onlangs een kijkje in haar epische inloopkast. Ze pronkte met haar nieuwe verjaardagscadeau, een handtas van louis vuitton, terwijl ze in haar kleedkamer stond en de eindeloze rijen hakken liet zien langs de vloer tot het plafond planken terwijl glinsterende muilezels op de vloer stonden.

Deze vintage kitchen containers zijn een van onze meest bekende items en dit is waarom; de keuken is het hart van het huis en vintage porties zoals deze zorgen voor een gevoel van nostalgie - het geeft een keuken een verlichting en gezelligheid die doet denken aan hoe onze grootmoeders het lieten voelen.

De dozen bevatten vintage metselaarpotten, historische kruidendozen/blikken en een aantal andere vintage keukenbonbons zoals deegrollers, houten lepels, tafelkleden en meer.

Volg een pantry-tour en ontvang gratis general store pantry-labels die kunnen worden afgedrukt. Klik op de foto hieronder. Veelbelovende recensie: "zacht en mooi.

Ik hou van dit vloerkleed. Het is een prachtig ontwerp. We hebben het geel, dat is zo'n hoogwaardige tint. Het is ook bijzonder zacht, hoewel nu niet buitengewoon dik.

Op blote tenen lopen is hemels. " —chelsea. Als je in een van de voertuigen tuurt, kun je bijna het stuurwiel, de wijzerplaten op het dashboard en de ouderwetse analoge radio onderscheiden.

Of er een probleem was met het landgoed is een raadsel, maar het is moeilijk te geloven dat we allemaal deze potentieel kostbare auto's zouden achterlaten, om nog maar te zwijgen van de vele foto's en andere aandenkens die het huisje bevat.

Waarom het pand precies op deze manier is achtergelaten, is een raadsel. Er zijn enkele eenvoudige fouten op het keukeneiland die normaal worden gemaakt in de planfase van een keukenrenovatie, wat kan betekenen dat, hoewel dit middelpunt van de keuken misschien nog steeds functioneert, het u misschien niet 100% geeft.

5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën

Rommelige vintage keuken donkere en armoedige in arm appartement van oud

Rommelige Vintage Keuken Donkere En Armoedige In Arm Appartement Van Oud Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.depositphotos.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën