Rommelige Vintage Keuken Duino Aurisina, Italië 6 December 2017 Zeer Oude Vuile En Ideeën

Met het juiste advies zijn ze echter gemakkelijk te vermijden. We hebben vijf keukenprofessionals om hun belangrijkste tips gevraagd, zodat je deze centrale keukenfunctie de eerste keer goed kunt gebruiken - en we hebben elke factor geïllustreerd met 5 verbluffende keukeneilandideeën om het proces te versnellen.

Het ontwerpen van een keukeneiland is essentieel om de best mogelijke keukenrenovatie te krijgen. Het is echter handig om fouten te maken die de prestaties en het uiterlijk van uw keuken kunnen schaden.

U kunt deze eenvoudige aanwijzingen gebruiken om de esthetiek en praktische zaken op een rijtje te krijgen. Een van de meest voorkomende fouten is het kiezen van een keukeneiland dat vrijwel te groot is voor de ruimte, zoals matt baker, kitchen designer bij het in het vk gevestigde harvey jones, uitlegt.

‘veel klanten lijken te veronderstellen hoe hoger het eiland, hoe beter. Brede eilanden zullen zeker een enorme impact hebben in een keuken, aan de andere kant zijn ze niet langer een erg praktische oplossing, omdat je bij het koken in het midden moet kunnen komen, dus probeer het niet dieper dan 1400 mm te houden ( van voren naar achteren).

'. 'hetzelfde geldt voor looppaden, als je eiland te groot is, kan de ruimte tussen dat en je kasten in het gedrang komen', vervolgt matt baker.

‘de belangrijkste overweging bij het plannen van een eiland moeten de looppaden eromheen zijn. Als vuistregel willen ze 1000 mm breed zijn om beschermd en realistisch te zijn in een keuken.

’. Een keukeneiland zou de rest van uw schema moeten verbeteren - een naadloze planfunctie zo u wilt. Het mag visueel niet schokken en het voelt alsof het er altijd is geweest.

Het moet echter ook dat ene element aanpakken dat uw keuken zeker nodig heeft, of dat nu meer opbergruimte of zitgelegenheid is. Hege lundh van het in noorwegen gevestigde lundhs real stone legt uit: 'echte focusfactoren en opvallende stukken, centrale eilanden spelen een integrale rol in keukenontwerp.

Hoe u ervoor kiest om een ​​eiland in uw schema te integreren, heeft nu een diepgaande invloed, niet alleen op hoe u uw keuken gebruikt, maar ook op het basisuiterlijk.

'van watervalwerkbladen tot geïntegreerde ontbijtbars, er zijn verschillende manieren om creatief met je kookeiland om te gaan. Als je de ruimte hebt, zorg er dan voor dat je kookeiland zitideeën combineert in je kookeiland.

'. 'een goed ontworpen eiland omvat idealiter ruimte voor het bereiden, koken, bewaren en eten/socialiseren van maaltijden en vormt zo een symbolische haard van het huis die mensen samenbrengt om deel te nemen aan een verscheidenheid aan activiteiten in één centrale zone', zegt gary griffin, vk sales manager bij global rational kitchens.

'met een handel in onze woonpatronen in de afgelopen 30 jaar, waar koken niet langer een solo-recreatie is en veel keukens zijn opgenomen in eet- en woonruimtes, is het niet verwonderlijk dat het keukeneiland is ontstaan ​​als een "utiliteit/ social hub" om verschillende functies te vervullen.

'. Geweldige ideeën voor aanrecht in de keuken zijn als de kers op de taart - de geschikte finishing touch die prijs en stijl kan geven aan het totale schema.

Maar er zijn praktische overwegingen. Hoewel marmer bijvoorbeeld prachtig is, is het poreus en kan het buitensporig veel onderhoud vergen, dus het is een kwestie van eerst wat tijd besteden aan je onderzoek, zoals charlie smallbone, oprichter van de in londen gevestigde ledbury studio adviseert:.

5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën

Rommelige vintage keuken duino aurisina, italië - 6 december 2017: zeer oude vuile en

Rommelige Vintage Keuken Duino Aurisina, Italië 6 December 2017 Zeer Oude Vuile En Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.123rf.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën