Scandinavische Landelijke Woonkeuken De Moderne Keuken Breng Rust In Je Dagelijks Leven Met Ideeën

Als gezin samenkomen voor ingrediënten is relatief noodzakelijk in de scandinavische cultuur. Maak ruimte voor een eettafel of ontbijtbar om ervoor te zorgen dat de keuken het hart van het huis wordt.

Een eethoek is ook een buitengewoon huis om warmte toe te voegen door middel van textuur en kleur. Kies voor een houten tafel, zacht meubilair en schone planten om diepte toe te voegen aan een open keuken.

Scandinavische landen staan ​​bekend om hun minimalistische en gestroomlijnde stijl. Dit kan echter niet worden bereikt zonder een paar slimme opslagoplossingen. Houd werkbladen vrij met kasten en hangende rekken.

Planken zijn een uitstekende manier om gadgets te bewaren die u elke dag gebruikt, zoals serviesgoed of thee- en koffiecaddies. Hang mokken en snijplanken aan een rail om moeiteloos toegang te krijgen tot wanneer je ze nodig hebt.

Het ophangen van kookgerei aan een rek naast de kookplaat is een gemakkelijke manier om je keuken een meer huiselijke ervaring te geven en het zal ook ruimte vrijmaken in de interne keukenkasten.

Hetzelfde geldt voor een plafondrek voor het ophangen van potten en pannen. Houtafwerkingen zijn een belangrijk onderdeel van het creëren van een echte scandinavische keuken.

Hout is echter niet alleen voor vloeren en werkbladen. Kies voor kastdeuren met hout of houteffect om het natuurlijke materiaal te laten zien. 'kijk naar lichtgekleurd hout zoals beuken of essen voor vloeren, eettafels of werkbladen als het budget het toelaat', stelt hayley voor.

'vermijd gebeitst of gelakt hout voor aanrechtbladen, want het ruwe, natuurlijke, onbehandelde uiterlijk past veel beter bij de scandinavische stijl. '. Kamerhoge kasten zijn een geniale manier om rommel te verbergen die zich op het aanrecht kan verzamelen.

Investeer in een kast met een huis om een ​​magnetron, waterkoker, koffiecomputer en andere apparaten die het werkblad bevuilen, af te dekken. Sommige kasten hebben verborgen werkbladen die je kunt inrichten als ontbijtstation.

Je opent ze echt wanneer de ochtend rond rolt en sluit ze achter je terwijl je naar buiten sprint tijdens de schoolloop. Hoewel de meeste scandinavische lay-outs afhankelijk zijn van een gedempt kleurenpalet, wees niet bang om persoonlijkheid toe te voegen met een vleugje kleur.

'als kleuring een must is in je huis, lijk dan te lichtgrijs, roze of blauw te zijn, maar gebruik deze spaarzaam voor maximale impact', adviseert hayley. Blijf bij een eenvoudig schaduwpalet dat de lay-out benadrukt zoals in deze keuken.

De tweekleurige kasten benadrukken de vloeiende lijnen in plaats van er afbreuk aan te doen. Metallic accenten – vooral koper – voegen warmte toe aan een minimaal wit kleurenschema.

Speel bij het werken met een ingetogen kleurenschema met texturen, vormen en afwerkingen. Je verdient extra stijlpunten als je investeert in koperen pannen, allemaal praktisch en mooi.

Hier komen de zeshoekige tegels, koperen rails en marmeren accessoires samen om een ​​probleemloze keuken te creëren vol diepte en warmte. Kamerplanten en potkruiden zijn een andere super manier om de functionaliteit van de ruimte te verzachten.

'wees niet bang om accessoires te gebruiken met placemats met textuur, wandkleden of vloerkleden in de keuken', zegt hayley. 'maak het uiterlijk compleet met wat schone bloemen, kamerplanten of potkruiden voor een andere knipoog naar de natuur die gebruikelijk is in de scandinavische stijl.

'.

5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën

Scandinavische landelijke woonkeuken de moderne keuken: breng rust in je dagelijks leven met

Scandinavische Landelijke Woonkeuken De Moderne Keuken Breng Rust In Je Dagelijks Leven Met Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.kvik.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën