Scandinavische Landelijke Woonkeuken Keukens Stijlvol Of Ouderwets? Ik Woon Fijn Ideeën

Vasthouden aan een neutraal kleurenschema betekent niet dat u geen plezier kunt hebben met het ontwerp. Kies voor speelse geometrische vloeren zoals in deze keuken. Het gedurfde zigzagpatroon bestaat uit gladde, gladde sporen die de scandi fashion dream crew bieden - wit en hout.

Het barst echter ook van de persoonlijkheid. Het scandinavische diagram is misschien neutraal en minimaal, maar het is essentieel dat je een weg vindt om je personage op de ruimte te stempelen.

Als je liever kleur toevoegt aan je volledig witte schema, kies dan voor verdunde kleuren die zacht aanvoelen naast de neutrale basis van wit. Pastelkleuren zijn de perfecte combinatie, van babyblauw en mintgroen tot poederroze, inclusief een delicate accentkleur, maar overheerst het zonder problemen gemakkelijke ethos van scandi-styling.

Geef je keuken een back-to-school look met draadopbergers. Een eenvoudig meubel is de ideale ruimte om bekers, tupperware en glazen potten met clip-top op te bergen - wees selectief in wat u wilt laten zien, zodat het gebruikelijke effect aantrekkelijk is, nu niet rommelig.

Als er niets is dat we hebben geleerd van de beoefening van hygge, is het ons omringen met objecten die ons een gelukkig gevoel geven. Wat is er gelukkiger dan het huis te vullen met dierbare foto's van dierbaren.

Verwelkom ingelijste afbeeldingen in uw sociale keukenhuis om het sentiment te weerspiegelen. Gebruik coördinerende kaders om te voorkomen dat het uiterlijk rommelig en overweldigend aanvoelt.

Onthoud dat je een statement wilt maken, maar houd het simpel. Het schilderen van een gigantische omgeving van een muur in schoolbordverf om een ​​prikbord te maken, is een gemakkelijke manier om persoonlijkheid naar een ingetogen kamer te brengen.

Voor een meer eigentijdse look schilder je een deel van de muur van vloer tot plafond en gebruik je een krijtbordpen om een ​​menu-geïnspireerd kunstwerk te maken. Schrijf gelukzalige affirmaties of berichten om gasten te verwelkomen, gebruik de muur zoals het hoort - om je thuiservaring gelukkig te maken.

'traditioneel scandinavisch design wordt gekenmerkt door functionaliteit, eenvoudige lijnen en minimalisme', legt hayley simmons, head of merchandising voor magnet, uit. 'een scandinavisch geïnspireerde keuken opmaken, is een ruimte creëren die praktisch is, maar zonder kosten voor stijl en esthetiek.

Lay-out is een noodzakelijk onderdeel van elke keuken in scandinavische stijl. Om bij de scandinavische diagrambeweging te blijven, streeft u naar een open designkeuken met veel ruimte voor het gezin om samen te komen.

Als je maar een kleine keuken hebt om mee te werken, kun je dit effect toch nabootsen door andere elementen van scandinavisch design te introduceren, zoals een gedempt kleurenpalet en slimme opbergoplossingen om de ruimte levendig en georganiseerd te maken.

5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën

Scandinavische landelijke woonkeuken keukens: stijlvol of ouderwets? ik woon fijn

Scandinavische Landelijke Woonkeuken Keukens Stijlvol Of Ouderwets? Ik Woon Fijn Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikwoonfijn.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën