Scandinavische Landelijke Woonkeuken Keukenstijlen Archives Pagina 2 Van 4 Ideeën

Scandi-geïnspireerde keukens hebben de neiging om zeer minimaal te zijn, met de nadruk op een gedempt kleurenpalet van wit, grijs, lichtroze en blauw.

'in de keuken moet je werken met gedempte tonen en monochromatische schema's voor eenheden', zegt hayley. 'matte afwerkingen in unique lenen zich goed voor deze stijl, omdat ze de neiging hebben om meer ingetogen te zijn dan de hoogglansafwerkingen.

'. 'bij het stylen van de keuken is minder meer', zegt hayley. 'houd werkbladen opgeruimd en laat texturen en textiel het woord doen om zonder twijfel de minimalistische manier van leven te omarmen.

'. Hayley stelt voor om een ​​keuken te stylen met eenvoudige en kruidige objecten zoals sprankelende bloemen, gestructureerde placemats, wandkleden en kamerplanten.

Een mokhanger die aan de muur is bevestigd, is een andere fantastische manier om een ​​vleugje persoonlijkheid aan de keuken toe te voegen.

Probeer denby pottery, als je zin hebt om te investeren in een aantal prachtige nieuwe mokken in gedempte kleuren. Wees voorzichtig om niet langer overboord te gaan, het mooie van een scandinavisch diagram is dat het de eenvoud is waar je niet van houdt om de keuken met rommel te belasten.

Het laatste contact is verlichting. 'tijdens de wintermaanden zijn de dagen op het noordelijk halfrond extreem kort, met slechts een paar uur daglicht', legt darren watts, wren kitchens showroom en design director uit.

'het is niet verwonderlijk dat het gebruik van licht erg belangrijk is in scandinavisch design, waarbij veel interieurs zich richten op het creëren van heldere, goed verlichte ruimtes.

'. Kies voor hanglampen boven een kookeiland om een ​​comfortabele gloed over de hele keuken te smeden. In kleine keukens zullen slim geplaatste lampen op planken bovendien een traktatie zijn.

Scandinavische keukens zijn ontworpen met vorm en functie in het achterhoofd. Van scherpe randen tot minimalistische ontwerpen tot die beroemde 'scandinavische blauwe' tint, er is veel te onderzoeken uit de keukens van scandinavische landen.

Scandinavisch decor verwijst naar de interieurontwerpen op internationale locaties zoals zweden, noorwegen, denemarken en van tijd tot tijd finland.

Deze landen hebben een leuk minimalisme en functionaliteit in hun huizen. Het kleurenpalet is vaak vrij neutraal met wit, zwart, grijs en beige als primaire tinten.

Als het om de keuken gaat, kies je ervoor om een ​​praktische ruimte te creëren die bevorderlijk is voor het koken, het bereiden van maaltijden en het serveren van dranken.

In de voorhoede van dit huis staat voeding. We moeten allemaal gezond eten om te leven om het verhaal te vertellen en een vol leven te leiden, en de keuken vormt de kern van onze lichamelijke gezondheid.

Met dat in gedachten zijn er een aantal benaderingen om een ​​keuken te ontwerpen die is geïnspireerd op scandinavische interieurs.

We zijn hier om vandaag de eersteklas ideeën voor noordse keukenontwerpen met u te delen!. Er is één kleurstelling die sterk gerelateerd is aan scandinavisch design.

Het is een gedempt blauw dat is vermengd met grijs om het een afgezwakte, onverzadigde look te geven. Het heet "scandinavisch blauw" en je kunt het op veel plekken in huis ontdekken.

Ik vind het er prima uitzien als kastverf in een keuken in scandinavische stijl. Hier is een geweldig voorbeeld van deze blauwe, met rechthoekige witte tegel-backsplash en een grijze houten keukeneilandtafel.

5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën

Scandinavische landelijke woonkeuken keukenstijlen archives - pagina 2 van 4 keukenwarenhuis.nl

Scandinavische Landelijke Woonkeuken Keukenstijlen Archives Pagina 2 Van 4 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : blog.keukenwarenhuis.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën