Scandinavische Landelijke Woonkeuken Kleuren In Je Keuken? Lees Onze Blog Vol Tips En Ideeën

Scandinaviërs combineren graag een of twee vintage accenten in hun moderne ruimtes. Hier ziet u een moderne keuken met een oude stijl zwarte variatie om te koken.

Dit is een bijzondere manier om primaire scandinavische kleuren te combineren. Deze keuken heeft grijze kasten, witte backsplash met metrotegels en zwarte wandkandelaars voor verlichting.

De marmeren werkbladen van deze keuken dragen verder bij aan het elegante grijsachtige kleurenschema. Zoals veel europese landen, gebruikt de scandinavische regio vaak rustieke houten tafels om als keukeneilanden te dienen.

Wishbone stoelen zijn rondom dit eiland geplaatst om te zitten. Zoals je kunt zien, is het een opmerkelijke plek om een ​​beetje te onderzoeken en 's ochtends te genieten van je ontbijt.

Hier is een buitengewoon goed voorbeeld van een klein scandinavisch keukenontwerp met slechts één muur. Tegen de verre muur zijn lichtblauwe kasten geplaatst.

Ze zijn zo minimalistisch dat ze niet eens zichtbare kastgrepen of handgrepen hebben! de backsplash en het aanrecht zijn gemaakt van marmer.

De wastafelkraan is van messing. Deze kleine keuken biedt veel opbergruimte in één enkele muur. Dit is een prachtige minimalistische scandi-keuken ontworpen door het gebruik van witte en grijze tinten.

Ik ben dol op de eenvoudige grijze barkrukken die op een wit kookeiland zitten. De kasten zien eruit alsof ze een heel, heel lichtgrijze kleur zijn geverfd.

De plafondhangers zijn eenvoudige witte koepels. Ik ben dol op dit overdadig contrasterende scandinavische keukenontwerp. Het marmeren kookeiland is zeker een eyecatcher.

Het heeft drie gemakkelijke zwarte aanrechtstoelen met vierkante rugleuningen in de buurt. Achterin zijn stevige grijze kasten geïnstalleerd met kleine zwarte trekgrepen voor handgrepen.

Twee zwarte plafondlampen hangen naar beneden en verlichten het keukeneiland. Dit is een van de warmere scandinavische keukenontwerpen die we hebben gezien.

Drie houten barkrukken, een keukeneiland met houten frame en beige houten vloeren helpen deze anders koele ruimte op te warmen. De vage blauwe keukenkasten en spierwitte werkbladen zorgen ervoor dat het er gemakkelijk en fris uitziet.

De koepelhangers boven het eiland zijn minimaal van ontwerp. Een enorme fotoprint met oceaangolven geeft de kamer een rustgevende sfeer.

Witte metrotegel is een veel voorkomende plankeuze voor de keukenachterwand in scandi-keukens. Het wordt regelmatig afgedicht met witte of grijze voeg.

Omdat scandinavië behoorlijk koud is, hebben veel keukens een klein regiotapijt om ze wat gezelliger te houden. Dit is een voorbeeld van hygge, de deense lifestyle gedachte om thuis lekker te leven met eenvoud en gezelligheid.

Kleine vleugjes verlichting kunnen u helpen een lang en volledig tevreden leven te leiden. Ik hoop dat deze scandinavische keukengrafieken je veel inspiratie hebben gegeven voor je persoonlijke keuken.

De noordse naties kunnen ook een eindje verwijderd zijn, maar ik denk dat wij amerikanen veel te leren hebben van hun eenvoudige interieurontwerp.

Het lijkt alsof ze de eenvoud van het dagelijks bestaan ​​diep begrijpen en vreugde vinden in de kleine dingen.

5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën

Scandinavische landelijke woonkeuken kleuren in je keuken? lees onze blog vol tips en

Scandinavische Landelijke Woonkeuken Kleuren In Je Keuken? Lees Onze Blog Vol Tips En Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dbkeukens.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën